Friday, August 28, 2015

Ocena: ANAYA - VITANAYA - za obnovo kože na telesu :)


Pozdravljeni! Danes vam predstavljam kremo, ki sem jo porabila že pred več kot mesecem, ampak nisem uspela objaviti ocene. Poskusila sem kremo za tole znamke Anaya Pametna kozmetika, gre pa za kremo z imenom VITANAYA. Poudarjam, da gre za kremo za telo, na voljo pa je tudi krema za obraz z istim imenom, ki pa je pomlajevalna krema.

Kaj o kremi zapiše Anaya VITANAYA krema izboljša strukturo kože na predelih stegen, bokov, trebuha, prsi in rok. Topi celulit in maščobne celice, učvrsti in nahrani kožo, pomaga pri preprečevanju in odpravljanju strij ter izboljšuje elastičnost in tonus kože.


Opis izdelka - Krema izboljša strukturo kože na predelih stegen, bokov, trebuha, prsi in rok. Krema topi celulit in maščobne celice, učvrsti in nahrani kožo, pomaga pri preprečevanju in odpravljanju strij ter izboljšuje elastičnost in tonus kože. Koža je ob redni uporabi bolj čvrsta, napeta, prožna in svileno gladka. Priporoča se za nego kože na predelu stegen, bokov in trebuha, za nego kože v nosečnosti (pomaga preprečevati strije), za nego kože v času hujšanja (v kombinaciji z Anaya Lotus ali Anaya Marine Blue oljem) ter za nego že obstoječih strij ( v kombinaciji z Anaya Lotus oljem ter Anaya Dermasan kremo).

Kako in kdaj uporabiti - kremo lahko nanesete po kopanju ali tuširanju, tanko plast, na problematične predele (lahko na stegna, boke, prsi, roke,...) ter vtirajte toliko časa, dokler se krema ne vpije popolnoma v kožo. Za najboljše rezultate se priporoča, da kremo uporabljate dvakrat na dan. Priporoča se jo tudi hkrati v kombinaciji z Lotus oljem,

Ter še sestavine:

SESTAVINE NARAVNEGA IZVORA:
  • Kakavovo maslo
    Pridobivajo ga iz semen kakavovca (Theobroma cacao). Kakavovo maslo kožo ščiti, neguje, jo mehča ter ohranja vlago.
  • Jojoba olje
    Pridobivajo ga iz semen puščavske rastline Simmondsia chinensis. Kožo naredi mehko, nežno in žametno.
  • Biserni prah
    Pridobljen je iz sredice biserov školjke Pinctada maxima. Koža je ob dotiku mehka in gladka.
  • GENISTIN, KOFEIN, KARNITIN, SPIRULINA PLATENSIS EKSTRAKT
    kombinacija štirih aktivnih sestavin, ki pospešujejo topljenje maščobnih celic.
  • EM-X – Efektivni mikroorganizmi
    Na kožo delujejo osvežilno, jo čistijo in ščitijo pred zunanjimi vplivi in s tem dvigujejo njeno odpornost na zunanje dejavnike ter podpirajo sposobnost obnavljanja.

Embalaža, cena - Krema je zapakirana v lično škatlico ter okroglo posodico s pokrovčkom na navoj. Posodico lahko po uporabi reciklirate in jo porabite še za kaj, saj se res lepo zapira in je ravno prav velika. Sama nameravam v njej pripravljati in shranjevati domači piling za telo.Vsebuje 150 ml izdelka. Cena na spletni strani je 35,69 evra.




Moja izkušnja - Krema je zelo gosta, ima tako bolj moknato teksturo in jo je potrebno malo bolj vtreti, da se res lepo razmaže in vpije. Ker gre za kremo, namenjeno predelu, kjer se ženske najpogosteje borimo proti celulitu ter strijam podaljšani čas nanosa čisto prav pride, saj sem si tako še malo bolj zmasirala stegna, kot bi si jih sicer. Krema ni grudičasta ali kepasta, je mehka in nežna in se lepo razmaže, vendar le potrebuje malo več topline rok ter masaže. Krema ima rahel naraven vonj, zelo nežen in popolnoma nevsiljiv, je rahlo rumenkaste barve, vendar kože ne obarva. Upam, da ne zveni, kot da sem masirala kremo pol ure, sploh ne, samo par minut na nogo je pa le vzelo, ampak ne veliko. Ko je krema lepo nanešena se res takoj vpije, da o njej ni nobenega sledu več. Kože ne pušča mastne, ne masti niti oblačil ali posteljnine. Sama na sebi nisem opazila nobenih negativnih reakcij v smislu rdečic, izpuščajev, pekočega občutka (ki je včasih pogost pri kremah z anticelulitnim učinkom).  

Kremo sem nanašala na predel bokov ter stegen, uporabljala pa sem jo redno, vsak večer, skoraj en mesec. Nanašala sem jo torej samo enkrat na dan, če bi jo dvakrat kot se priporoča na spletni strani bi jo precej hitreje zmanjkalo. Ker nisem čutila potrebe po nanosu dvakrat na dan, sem kremo raje nanašala samo zvečer, zjutraj pa sem pogosto raje nanesla malo olja Lotus katerega oceno lahko preberete tukaj :) Kremo bi lahko nanašala čez celo telo, saj je dovolj nežna in univerzalna tudi za kaj takega, vendar sem jo imela raje prav za moja problematična področja kot so stegna, boki in zadnjica. Učinek po enem mesecu redne uporabe je bil viden - koža je bila bolj napeta, bolj elastična, resnično mehka! Strij sicer nimam veliko, nekaj pa jih je in sicer niso izginile, so še vedno tam, vendar so bile morda malo manj opazne, predvsem zato, ker je bila koža bolj prehranjena in bolj elastična. Upoštevati moram tudi dejstvo, da pred tem nisem ravno redno uporabljala krem ali losjonov po nogah, če pa že samo do kolen, ker imam tam res najbolj suho kožo.  Tonus kože se je res popravil in mi je zelo všeč tudi, da je krema pripomogla k bolj enakomernemu tenu kože po stegnih in bokih, saj sem imela ene dele kože čisto roza, druge bolj sivkaste.

Povzetek - takšne kreme za telo, predvsem za problematična področja še nisem imela, je zelo hranljiva ter dejansko pripomore k izboljšanemu tonusu ter elastičnosti kože ter negi že obstoječih strij. V času uporabe nisem zasledila, da bi nastala kakšna nova strija, celulit pa se je tudi malce ustalil in bil manj viden, saj sem problematična področja redno negovala s pomočjo kreme. Všeč mi je, da se lepo vpije in nima kakšnega močnega vonja, ampak je naravna ter se tudi pohvali z naravnimi sestavinami! Poleg tega pa je še slovenska ;)


Ste že poskusili kak izdelek znamke Anaya? Kako se vam zdijo?

Najlepša hvala Anaya Smart cosmetics za sodelovanje in super izdelek! Dragi bralci in bralke, upam, da vam je bila ocena v pomoč!

Love, UniqaPoly

4 comments:

  1. Za njihove izdelke sem že slišala, ampak sprobala pa še nisem nobenega. Ta krema se sliši super, ampak sama sem preveč nedosledna ko pride do vsakodnevnega nanašanja kreme in potem itak nimajo učinka pri meni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz tudi načeloma nisem dosledna pri takih zadevah ampak se res splača, da resno nanašaš in masiraš, ker samo tako lahko vidiš če ti nek izdelek res ustreza ali ne. Ker sem sama včasih pozabljiva, včasih malce lena ali enostavno preutrujena, mi je pomagal fant in imel zadolžitev maserja :P Priporočam da poskusiš kremo, meni je bila zelo fajn in je pomagala :)

      Delete
  2. Jaz uporabljam njihovo kremo za kapilare za obraz že skoraj eno leto (ker vem da po parih mesecih ne moreš pričakovati uspeha) pa ni nobenega učinka. Zdaj je žal ne bom več kupila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. te kreme še nisem poskusila, ampak je pa res da tudi nima potrebe po njej. škoda da ti ni pomagala...

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)