Thursday, August 20, 2015

Ocena: Adria Spa - Sivka pena za tuširanje :)


Pozdravljeni! Tokrat predstavljam zelo zanimiv gel za tuširanje oziroma peno za tuširanje znamke Adria Spa z omamnim vonjem sivke!

Že poznate znamko Adria Spa? Najprej poglejmo, kaj o sebi zapišejo na svoji spletni strani - ADRIA SPA je naravna kozmetika s hranljivimi in eteričnimi olji iz mediteranskega podnebja. Idealna nega za vsakodnevni SPA občutek. :)




Njihovi izdelki so razdeljeni v skupine Adria Spa, Adria Gold, Aloe Vera, BioBalm terMediplast geli. Sama sem tokrat za vas pripravila oceno izdelka iz kolekcije Adria Spa, testirala pa sem njihovo peno za tuširanje z vonjem sivke!

Embalaža, cena - Izdelek je pakiran v kovinsko embalažo s plastičnim dozirnikom, podobnim kot pri drugih penah za britje recimo. Vsebuje 200 ml izdelka, cena pa je 7 evrov.

O izdelkuInovativna tehnologija pretvori majhno količino gela ob stiku z vodo v nežno, bogato kremasto peno. Pena navlaži in nahrani vse tipe kože. Vonj sivke in olive nas prijetno sprosti in neguje našo kožo.



Uporaba - gre za gel, ki se ob stisku ven spremeni v peno! Ja, dobesedno pred vašimi očmi pride ven najprej skoraj prozoren gel nato pa se v dlani spremeni v peno! Za eno tuširanje zadostuje že en sam pritisk, saj se gel razširi na polno roko pene, ki jo potem lahko nanesete po telesu! V bistvu moram biti kar previdna, da ne pretisinem preveč in pomotoma doziram več kot potrebujem za eno tuširanje.

Tekstura, vonj - gre za zelo nežno čistilo, ki je do kože blago in je ne draži, hkrati pa jo ovije v oblak sivke! Sama obožujem vonj sivke in sem ta tuš gel/peno vzela tudi na morje saj mi je vonj idealno sproščujoč, svež ter kože ne izsušuje! Vonj na koži ostane vsaj še dve uri po kopanju, je pa seveda odvisno od tipa kože ter drugih izdelkov, ki jih nanesete po kopanju.

Alternativna uporaba - sicer tega nisem nikjer drugje zasledila, ampak sem vseeno poskusila izdelek uporabiti tudi kot peno za britje. Namreč na morje sem želela oditi s čim manj kozmetike, zato sem to peno preizkusila tudi kot peno za britje in je šlo čisto super tudi z njo! Ni ravno najbolj gosta pena, zato je najbolje če uporabite svežo britvico ter nežne potege. Sama jo nameravam še naprej uporabljati tako za tuširanje kot britje :)





Ste že poskusili kaj podobnega? Kako se vam je obneslo? Najlepša hvala Adria Spa za izdelek in sodelovanje ter upam, da vam je bila ocena v pomoč!

Love, UniqaPoly

10 comments:

  1. Tole mi je ful zanimivo, že zaradi nenavadnega učinka se sliši zabavno! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja je tudi zabavno, sploh ker najprej je direktno samo pena šla ven, potem pa ko malo porabiš prav vidiš ko najprej priteče ven gel in se ti potem speni v roki, iz ene pikice nastane cel kup! :P

      Delete
  2. super objava in še bolj zanimiv izdelek :) jas pa sem v test prejela peno za tuširanje limonska trava&pomaranča ... komaj čakam, da vidim, kako se obnese.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rebeka, vsi trije vonji pen so božanski, kremasti in prijetnih vonjev. Odvisno kateri vonj ti je bolj naklonjen. Uživajte v njih in komaj čakam objavo. Nataša - Adria Spa :)

      Delete
    2. Limonska trava in pomaranča se tudi slišita zanimivo, upam da bo kmalu ocena :P

      Delete
    3. hvala nataša :) sem prepričana, da bo pomaranča&limonska trava božansko dišal.... objava pa bo kmalu !

      Delete
  3. Oo, kak kul in inovativen izdelek! :))
    Fuul se dobro sliši, obožujem penaste, ''fluffy'' izdelke in vonj sivke. <3
    Bo treba kdaj poskusit. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja je zelo neobičajen gledano med drugimi tuš geli,je pa zelo zabaven, ker se mi doskrat zgodi da imam to peno potem vsepovsod, tudi na nosu :P

      Delete
  4. Tudi mene mika. Ker sem imela isto dišeč piling in je vonj krasen, te pene so mi pa pogruntane :D
    Adria Spa me je kar precej navdušil!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Piling s sivko si tudi jaz želim poskusit :) Sama imam tega z limono in suhocvetnico in ima precej bolj nežen vonj v primerjavi z peno :)

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)