Friday, December 5, 2014

Ocena: P2 - Sand Style polish - 070 Pretty



Pozdravljeni!Danes ocenjujem lakec, ki sem ga prejela v test, poslali pa so mi ga iz spletne trgovine MojaDrogerija.si.  Ocenila sem že odtenek 080 Lovely, oceno pa si lahko ogledate tukaj :) Lak je na voljo na naslednji povezavi, trenutno pa ga lahko prejmete po znižani ceni 3,09 evra. 

Steklenička vsebuje 11ml, čopič je klasičen in malenkost majhen. Nanos je enostaven in hiter, zadostuje sicer že en sloj, vendar  sta priporočena dva, saj je potem barva res polno prekrivna in finish pride bolj lepo do izraza. Nekako se nisem mogla odločiti za drugi odtenek laka, prvega Lovely sem se res takoj zaljubila, tega pa  sem res razmišljala a bi ali nebi... ampka me je prepričal ravno zato, ker je tako nežen in vsestranski odtenek. Zdi se mi popoln za zimo saj me spominja na zaledeneli sneg, svetel, ampak ne preveč bel, bleščičast ampak ravno prav,.. si ga prav predstavljam za kakšno preobrazbo v snežno princeso. ;) Na voljo je trenutno devet odtenkov, ki si jih lahko ogledate na tej povezavi :)






Ste že poskusile P2 lake? Kakšni so vaši vtisi?

Še enkrat najlepša hvala MojiDrogeriji za sodelovanje in prijaznost :)

Love, UniqaPoly

6 comments:

  1. Izgleda identičen Rimmelovem Star Dust Aurora. Tak "fancy" lak, meni je super za posebne priložnosti, ker ga je bolj težko odstranjevat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tok so lepi, ampak odtranjevanje je grozno :(

      Delete
    2. Hehe pa je res podoben, ja meni deluje tak prazničen, mogoče ker je tak svetel pa bleščičast, načeloma ne nosim takih odtenkov, ker mi je tole mal presvetlo, ampak tale mi je bil res lep. Pač za zimske dneve drugače ga verjetno ne bom nosila... Odstranjevanje je pa kr postopek :P

      Delete
  2. Čudovit je! Sem ugotovila da tej sand effekt lakci, kateri so polni bleščic, delujejo zakon. Zelo praznično!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja res je tak zimsko-božični lepotec :) Efekt je pa sploh fajn :P

      Delete
  3. Čudovit! Imam pa jaz tudi probleme s tem odstranjevanjem, čeprav so tako lepi ti laki:)

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)