Tuesday, August 30, 2016

Poletna razvajanja: AVON Nailwear Pro+ :)




Pozdravljeni! O Avonovih lakih za nohte Nailwear Pro+ ste zagotovo že veliko slišali in videli. Tudi sama sem večkrat zasledila same pohvale in pozitivna mnenja, tudi kolegice ter soblogerke se strinjajo, da so njihovi laki res odlični in da jih je vredno vsaj poskusiti! Poskusila sem kar tri in sicer Nailwear Pro+ Mint, Avon Glow Nailwear Pro+ Plush berry ter Nailwear Pro+ v odtenku Sheer Citrus. Kako so se odrezali pa preberite v nadaljevanju!





Poskusila sem tri čisto poletne odtenke in sicer tri čisto različne. Plush berry je topla barva zrelih malin, Sheer Citrus je zelo svetla breskvasta barva ter Mint - popolna kremna mint barva.

Embalaža lakov si je med seboj zelo podobna. Prozorna steklenička vsebuje 10 ml izdelka, poleg tega so si podobni v tem, da imajo vsi plastičen pokrovček ter enak čopič. Odtenek Plush Berry je iz poletne kolekcije Avon Glow in ima zato malce drugačno ime ter rjavo svetleč pokrovček. Redna cena lakov je 5,90 evra, ampak so pogosto znižani in se jih res splača kupiti ob takih priložnostih. Redno spremljajte njihove kataloge, ki so javno dostopni tudi na spletu.

Avon ponuja kar nekaj različnih linij lakov za nohte - Gel lake, Speed dry lake, Magic Effects lake, Magic Effect lake z mat zaključkom, ter cel izbor lakov za nego nohtov. Izmed vseh naštetih sem na tujih ter slovenskih blogih največkrat zasledila lake linije Nailwear Pro+ ter tudi največ pohval kolegic so prejeli ravno ti! 

Formula teh treh lakov se med sabo malce razlikuje, saj so tudi med samo linijo Nailwear Pro+ razlike. Načeloma pa gre za lake, ki imajo lepo kremasto teksturo, ki se lepo nanaša in je ravno prav gosta. V primeru odtenka Minty gre res za klasično Nailwear Pro+ formulo, ki je prekrivna, se lepo nanaša in je v bistvu že z enim slojem polno prekrivna. Ker načeloma pri takih odtenkih vedno rada nanesem raje kak sloj več, običajno nanesem dva in tako dosežem res čisto polno prekrivnost, brez črt ali neenakosti. Odtenek Plush Berry je z enim slojem preveč prosojen in potrebuje nujno dva sloja. Pri tem odtenku sem navadno res počakala malce več, da se je spodnji sloj popolnoma posušil preden sem nadaljevala, saj se mi je zdelo, da drugače ne dosežem res lepe prekrivnosti. Odtenek Sheer Citrus je bil del poletne izdaje lahkotnih prosojnih odtenkov in kot že ime napove, je tudi dejansko zelo prosojen. Ker je res nežen in ker sama nanašam lak bolj na hitro, se mi naredijo lise, ki jih zakrijem in uravnovesim z drugo plastjo laka. Če bi se bolj potrudila pri prvem nanosu bi lak lahko nosila kar tako, samo z enim slojem. Nanos laka je enostaven, vsi trije laki pa imajo enak klasičen čopič, ki mi čisto ustreza. Vsi laki se mi posušijo v približno enakem času, potrebujejo par minutk, klasično hitro sušeč se lak. Ker so moji nohti zelo tanki in se takoj luščijo ter trgajo, vedno so mehki in se lahko upogibajo, laki na mojih nohtih ne zdržijo tako dolgo, kot morda pri drugih. Sama sem zelo vesela, če mi uspe lak obdržati tri dni. Če veliko delam z rokami, pomivam in podobno se mi kruši že takoj prvi dan ali najkasneje drugi. Tukaj žal še nisem našla trajnejše rešitve. Če imate bolj zdrave in trdne nohte, vam bodo laki zdržali po 4 do 5 dni.

Tekstura odtenka Plush Berry je za razliko od odtenka Minty malce bolj kot kak žele, ampak ne gre za gel-ish lak. Kot sem omenila zgoraj sta za polno prekrivnost potrebna dva sloja, lahko pa poskusite nanesti tudi tri čisto tanke. Odtenek je popolen za poletne dni - barva jagodičevja! Zaključek laka je res zelo sijoč! 

Sheer Citrus je res kot ime napove, zelo "sheer" - prosojen. Barvo bi najbolje opisala kot nežno marelično.  Sama formula je kremna, vendar je pigmentacija redkejša. Potrebna sta torej vsaj dva sloja. Je še en odličen poletni spremljevalec! Odlično se poda k zagoreli koži. 







Omenjeni laki so bili moji redni spremljevalci to poletje! Ste že poskusile Nailwear Pro+ lake? Mi priporočate še kak drug odtenek? :)

Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

**Izdelke sem prejela v test. Ocena in mnenje sta osnovana na lastni izkušnji s produkti.


4 comments:

  1. Meni so Avon laki zakon! Dobro prekrivni kot si zapisala in res imaš na voljo veliko odtenkov. Mi pa malo gre na živce da se kar nekaj časa sušijo :/ Sem že razmišljala, da bi kupila tiste kapljice za hitrejšo sušljivost. xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja odtenkov je res zelo veliko, izbira mi je vedno všeč! Škoda ker sem zamudila Molten metals kolekcijo, so mi bili zelo lepi... Sušijo se pa kar nekaj časa, pač kot ostali laki, kak Essence recimo ali pa Catrice.. vsaj na meni se zdi da je nekak isto po času. Če boš poskusila kapljice za hitrejše sušenje mi sporoči, me zanima, kako se bo obneslo. ;)

      Delete
  2. Minty je meni izredno všeč. :) Res pravi minty odtenek. Na sploh so mi pa zelo všeč njihovi Gel Shine laki. Če ti lahko priporočam en jesenski odtenek - Mauvelous. Če imaš pa rada pastele pa definitivno Rain Washed :).

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)