Friday, August 12, 2016

Weleda Venadoron - Emulzija za utrujene noge in krepitev ven! ;)


Pozdravljeni! Se vam kdaj zgodi, da imate po napornem dolgem dnevu zatečene noge? Da vas boli pod koleni, da vas mučijo krčne žile? Čutite, da so vaše noge težke in boleče? No, to ni stanje, ki prizadene samo starejše osebe, ampak tudi mlajše, sploh tiste, ki cel dan stojijo na nogah, ali pa cel dan presedijo za računalnikom. Lahko ste v stoječe/sedeče stanje prisiljeni zaradi dela, šole ali drugih obveznosti, končni rezultat pa je lahko tako pri mlajših kot starejših osebah isti - bolečine, skeleč in pekoč občutek v nogah. Vsak korak boli, dokler se končno usedemo ali ležemo k nočnemu počitku. Včasih je super imeti pri roki kak pripomoček, ki pomaga sprostiti utrujene in boleče noge in nam s tem tudi pomaga, da se sprostimo in lažje zaspimo. V nadaljevanju si preberite kako deluje Weleda Venadoron in ali bi bil primeren tudi za vas. :)Embalaža je priročna temno zelena steklenička s plastičnim pokrovčkom na navoj. V bistvu je embalaža kar standardna za Weledo, saj so na enak način pakirana tudi olja za telo. Steklenička vsebuje 100 ml izdelka, cena pa je 14,74 evra na strani Tamaschi. :)

O izdelku - Namenjen je kot pripomoček za osvežitev težkih nog, saj rastlinski izvlečki v njem poživljajo utrujene noge in jim podarijo svežino in vitalnost. Dokazano pospešuje mikrocirkulacijo  in presnovo v celicah. Sprosti in osveži noge na naraven način. Izdelek je super za uporabo po napornem dnevu dolgotrajnega stanja ali pa sedenja, ko so noge utrujene in težke - to je znak, da kri po venah teče počasneje. Podobno se dogaja tudi med nosečnostjo. Emulzija za krepitev ven vsebuje rastlinske izvlečke, ki izdelku dajo značilen svež vonj po limoni. Izdelek je posebej primeren za jutranjo osvežitev v vročih dneh ali za poživljajočo masažo tekom dneva. Emulzija ne vsebuje sintetičnih konzervansov, barvil, dišav in sestavin na osnovi mineralnih olj.

Uporaba - Emulzijo, ki se hitro vpije, po potrebi nanašamo na kožo. Z rahlimi krožnimi gibi vtremo v kožo. Primerna je tudi v času nosečnosti ter v kombinaciji s kompresijskimi nogavicami. 


Zakaj je izdelek postal moj obvezni spremljevalec?

Najprej me je pritegnila obljuba, da izdelek pomaga pri težkih in utrujenih nogah. Seveda sem takoj pomislila na krčne žile in kako bo tole super pomagalo, če dejansko kaj deluje. No izdelek sem testirala predvsem v poletnih mesecih ter v času dopusta, saj sem zelo veliko hodila naokoli in sem vsake toliko bila prepričana, da mi bodo noge res odpadle. Izdelek sem nanašala predvsem zvečer, po prhanju, saj sem potrebovala nekaj, kar bi ublažilo pritisk v nogah in mi pomagalo, da se noge lažje sprostijo in regenerirajo tekom noči. Izdelek sem nanašala predvsem na predel pod koleni pa tudi na stopala, če je bilo to potrebno. Tekom dopusta sem imela noge tako utrujene, da se do naslednjega dneva niso več mogle regenerirati in se vrniti v prvotno spočito stanje, tako da sem izdelek nanašala tudi takoj zjutraj ter tekom dneva in razlika je bila opazna in sem jo takoj začutila. Izdelek je preizkusil tudi fant in mu je bil všeč, tudi sam je občutil tempo ogledov in potepanja na svojih nogah! Vonj izdelka je svež, limonast in zelo prijeten. Sama tekstura je zelo zanimiva, spominja me na domačo jabolčno kašo - malce bolj tekoče, gosto, ampak, ko je izdelek nanešen na kožo popolnoma izgine in se ga ne čuti več. Se tudi zelo hitro vpija, ne pušča mastnih sledi ali neprijetnega občutka na koži ter kože ne obarva - glede na to, da je svetlo zelene barve. :P  Zelo mi je všeč, da mi je pomagal v teh vročih dneh, ko sem bila res ogromno na nogah in naokoli. Po nanosu se v roku petih minut že čuti hladen občutek na koži in prijetna sprostitev žgočega občutka po krčnih žilah pod koleni. Poleg tega, da mi je izdelek dejansko pomagal velik plus vidim v enostavnem nanašanju, hitrem vpijanju in teksturi, ki ne masti! Skratka super za vse, ki veliko delate stoje ali pa ste veliko fizično aktivni in se to odraža tudi na vaših venah in težkih nogah!Upam, da vam je bila ocena v pomoč! 

Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

**Izdelek sem prejela v test.

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)