Monday, February 16, 2015

Ocena: Oriflame Giordani Gold Jewel šminka Dusky Nude




Pozdravljeni! Danes je na vrsti ocena šminke v sodelovanju z Oriflame Slovenija, ki so bili tako prijazni, da so mi jo poslali v testiranje. Gre za šminko njihove kolekcije Giordani Gold Jewel lipsticks in ime odtenka pa je Dusky Nude

Odtenek: Ker sem imela to srečo, da sem lahko sama izbrala odtenek, sem se odločila za barvo ki bo zelo popularna to pomlad, za svetel rozkasto-naraven-"nude" odtenek.

Iz kolekcije Jewel vam je na voljo 10 različnih odtenkov šmink, moj je najsvetlejši, Dusky Nude. O izdelku so na Oriflame strani zapisali takole: "Šminka, mehka kot kašmir, ki vsebuje mogočno mešanico, ki vlaži in hrani ustnice ves dan. Intenzivna barva ter klasični odtenki v srednji prekrivnosti, ki trajajo več ur. V ekskluzivni dizajnerski zlati embalaži, ki bo pravi dragulj v vaši torbici."

Embalaža: Šminko prejmete najprej lepo zaščiteno v škatlici, nato pa ko odprete v lepo oblikovani zlati embalaži, ki izgleda zelo prestižno in celo malo "vintage". Same šminke prejmete 4g, uporabljate pa enostavni sistem na navoj, kot pri vseh drugih šminkah. Ime odtenka je navedeno tako na spodnji strani zlate škatlice kot tudi na nalepki na dnu šminke. Osebno mi je tale embalaža noro lepa, spominja me na 50 ali celo 60 leta, zelo klasično in glamurozno.





Tekstura in obstojnost: Ima bogato, kremno teksturo in zelo lepo navlaži ustnice. V kolikor so moje ustnice v dobrem stanju ni nobene potrebe po tem, da bi pod šminko dala še kak balzam, saj je sama po sebi dovolj mazljiva in kremna. Obstojnost je nekje srednja, želela bi si da bi ostala na ustnicah še dlje. Na meni ostane nekje maksimum 2 do 3 ure, to je seveda brez da bi vmes jedla. Občutek na ustnicah je lahek in prijeten, sploh ne vem da je šminka nanešena. Poleg tega se ne zajeda v morebitne suhe razpoke na ustnicah in jih tudi čisto nič ne poudari. 

 Pigmenatcija in "finish": Pigmentiranost je tudi nekje bolj med srednje do dobro prekrivno, da res dosežete lep zaključek je potrebno nanesti vsaj dve plasti šminke. Sam zaključek na ustnicah ni mat, ampak tudi ne "glossy", deluje zelo naraven in le rahlo svetleč. 

Vonj: Šminka ima rahel vonj, tak parfumast, vendar prijeten in nevsiljiv. 










Splošni vtis: Osebno sem navdušena nad Giordani Gold šminkami. Tole sem prejela sicer v test, sama pa sem si kupila še odtenek Cerise Drama in pa še eno drugo iz linije Giordani Gold v odtenku Satin Beige in sem z vsemi tremi zelo zadovoljna. Drugi dve bom predstavila kasneje, vendar na splošno moram res pohvaliti Giordani Gold izdelke za ustnice. Morda res niso cenovno najbolj ugodni, vendar sem nad njimi zelo pozitivno presenečena in navdušena ter jih bom zagotovo še kupila.Všeč mi je kako se lepo nanesejo, brez težav, občutek je prijeten mehek, tudi vizualni učinek lusuzne embalaže nič ne škodi. Želela bi si še več odtenkov v redni ponudbi, ker so res ene izmed najboljši šmink kar sem jih poskusila. Zdi se mi, da je tudi pigmentiranost čisto dobra, čeprav morda niso tako pigmentirane kot nekatere druge šminke, ki jih imam. Pri teh odtenkih, ki jih imam sama, ki so vsi trije bolj naravni, nežni in rozkasti, se mi vse tri zdijo čisto dovolj pigmentirane. Edino obstojnost bi res lahko bila boljša, vendar me to načeloma niti ne moti, ker sem se že nekako navadila da si ves čas popravljam ustnice ;)

Upam, da vam je ta ocena kaj pomagala pri odločitvi, definitivno priporočam v test kak nežen, "nude" odtenek za trendy pomlad. :) In še enkrat najlepša hvala Oriflame Slovenija za izdelek ;)

Love, UniqaPoly

8 comments:

  1. Embalaža je čudovita! Bom morala malo pogledat kakšne imajo kaj odtenke, se bere zanimivo, sama sem pa tako hoarder, kar se šmink tiče... ;)

    Nyx
    ( http://nyxsbeautyblog.blogspot.com/ )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja se strinjam, res je zelo lepa šminka :) Priporočam da testiraš kdaj, je pa fajn da jo dobiš znižano ker je redna cena 15e...

      Delete
  2. res je lep odtenek, obožujem takšne odtenke <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja ravno prav je rozkast in naraven da ni preveč pust ali pa že preveč pink :)

      Delete
  3. Waw zelo lep odtenek, všeč mi je. Pa tudi embalaža je prekrasna. Moji toni...xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Ja res ja, embalaža je lepša kot od marsikatere šminke višjega cenovnega ranga ala MAC in podobno...

      Delete
  4. Imam Cerise Pink odtenek iz te linije in sem tudi navdušena, že sama embalaža je res ena a :) Mi je pa tale tvoj odtenek tudi zelo všeč :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz sem se odločala med to in Cerise Pink pa se mi je zdela da bo zelo podobna Cerise Drama ki jo že imam in sem raje se odločila za bolj nude verzijo :)

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)