Sunday, March 5, 2017

Oriflame - ECLAT Mademoiselle & Eclat LuiPozdravljeni! Ste že v pomladnem duhu? Začetek leta in premik iz zimske sezone v toplejše dni tudi pri nas povzroči premik - iščemo nove ideje, nove zagone in se prebujamo iz zimskega spanca. Del sprememb je pri meni zagotovo tudi izbira parfuma. Tokrat sem imela priložnost preizkusiti novost pri Oriflame - Eclat Mademoiselle! Istočasno je prišla ven tudi nova moška dišava - Eclat Lui! ;)Dišavi Eclat Mademoiselle ter Eclat Lui predstavljata popolni pomladni duo, ki povzameta pravi pariški stil. Steklenički sta tipični za Eclat kolekcijo, kotsem jih že vajena pri drugih Eclat dišavah. Embalaža je torej, enostavna, elegantna, v nežnih odtenkih. Moška različica vsebuje 75 ml in se nahaja v rahlo zeleno obarvani steklenički, ženska pa vsebuje 50 ml in se nahaja v steklenički, obarvani v čudovitem odtenku vijolične.


Eclat Mademoiselle - Gre za kombinacijo cvetlično sadno zelene dišave, ki kombinira sladko jabolko, beli hibiskus ter mošus. Ključna nota dišave je res izrazita in prevladuje – beli hibiskus obkrožajo cvetlične ter nežne vodne note. Najbolj vonjam svežino jabolko ter cvetlično noto hibiskusa, predvsem takoj po nanosu. Čez čas se vonj razvije in vonjam samo še cvetlično noto ter mošus. Vonj je močan, vendar ni pretirano vsiljiv. Vseeno, glede na to da gre za toaletno vodo, ne potrebujem veliko izdelka, da zares dišim.

Toaletna voda Eclat Lui je opisana kot  aromatična praprotna dišava. Gre za dišavo, ki bo ustrezala modernemu, dinamičnemu in vedno pripravljenemu moškemu. Dišava spaja vonje grenivke, sivke ter Cordovan usnja. Dišavo je preizkusil in testiral moj fant, ki je o njej rekel nekaj takega - lepo diši, dokaj sveže, ni premočna. Obstojnost je srednja, ker gre za toaletno vodo. Je primerna za vsakodnevno uporabo, recimo za v službo. Diši moško, vendar brez tipičnega vonja po alkoholu in klasičnem moškem parfumu tipa Old Spice in podobno. Sama najbolj vonjam svežo grenivko in mi ravno zato vonj deluje čisto pomladen.

Dišavi sta na voljo preko Oriflame, redna cena za 50 ml Eclat Mademoiselle je 32,90 evra, trenutno pa je na voljo za 19,99 evra. 

Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

**Izdelka sem prejela v test. 

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)