Sunday, May 29, 2016

Nedeljski piknik z Oriflame! ;)



Nedeljski pikniki so idealni čas za poletne oblekce ter seveda tudi manjše torbice! Sama sem tokrat imela priložnost testirati in nositi torbico znamke Oriflame! Oriflame vam je gotovo poznan po kozmetiki ter tudi po odlični dekorativni kozmetiki, v vsakem katalogu pa se najde tudi nekaj modnih dodatkov! Danes vam predstavljam eno izmed mojih zadnjih pridobitev, ki me je navdušila!



V trenutno aktualnem katalogu sem se zaljubila v tole malo torbico, ki je nadvse vsestranska! Je tople koralno-roza barve in odlična za poletni čas! Na prvi pogled me je pritegnila velikost same torbice ter klasična pisemska oblika, ter seveda najbolj zanimivi del torbice - lasersko izrezan dizajn!

Barva torbice je topla in intenzivna in v bistvu sploh ni moja barva! Nimam niti enega kosa v celotni garderobi, ki bi bil podoben takemu odtenku, ampak me je res takoj prepričala. Recimo temu ljubezen na prvi pogled! Kot na primer, ko greš po nakupih za, na primer kopalke, in seveda jih poskusiš milijon, ampak kaj ko so bile verjetno tiste prve pač točno tiste v katere se instantno zaljubite! No podoben odnos je zavladal med mano in tole odlično torbico!


Torbica je narejena iz imitacije usnja, dopolnjuje pa jo še snemljiva pozlačena verižica. Notranji rob ter notranji žepi so prav tako iz imitacije usnja ter v bež barvi. Torbica je manjša in odlična za nujne potrebščine ter se poda k različnim oblekam, pa tudi krilom. Sama jo najbolj vidim v kombinaciji z obleko ali krilom, ampak verjamem, da se da narediti kakšno super kombinacijo tudi s hlačami. Torbica ima en sam velik glavni prostor, dva manjša predalčka pa sta našita na zadnji steni in sta super za kakšno kartico, dokument ali pa kakšne ključe. Sama v njo spravim ključe, telefon, robčke, ogledalo ali puder z ogledalom, balzam za ustnice, mini kremo za roke ter šminko. Meni se to zdi super količina nujno potrebnih izdelkov, ki jih imam vedno s seboj!





Skratka super mala torbica za poletne dogodke, piknike ali pa večerne izhode! V kolikor vam je všeč sam dizajn, ampak bi si želeli večjo torbico, vam je na voljo podoben izgled, ampak v klasični velikosti, super primerni za vsakdan. Coral torba je torej na voljo v manjši velikosti tukaj ter večja, za na primer v službo, tukaj ;)

V kolikor so vam tovrstne objave zanimive, se javite pod komentarji in zagotovo bom naredila še kakšno! ;)

Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

**Izdelek sem prejela v test in uporabo, objava ni plačana in ni bilo postavljenih nobenih pogojev.

4 comments:

  1. Awww kako kjut outfit <3 torbica je pa čudovita, sploh ta zrezani del. Jaz tudi iščem eno tako, samo v črni barvi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! ;)Ja meni je tudi super všeč tale laser cut del, če bi bila še v črni verziji bi bila pa tudi jaz najsrečnejša :P

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)