Wednesday, December 16, 2015

Ledene, zimske ustnice - AVON LUXE Couture Creme lip gloss Dainty Pink :)


Pozdravljeni! Ker je december in komaj čakam, da postane res mrzlo ter da zapade vsaj nekaj snega, sem tudi v lepotnem smislu čisto zimsko navdahnjena! Danes imam za vas oceno lip glosa, ki mi deluje idealen za kakšen "winter princess look" ali kaj podobnega! Že nekaj časa pridno testiram in z veseljem nosim Avon LUXE Couture Creme lip gloss  v odtenku  Dainty Pink, ki mi je zelo prirasel k srcu!

Priznam, da mi odtenek lip glosa sprva sploh ni bil všeč, sploh ker LUXE linija skriva še lepše, in sem se spraševala kako ga bom porabila. Ker pa je zdaj tako zimsko razpoloženje in je zima res že čisto tu, manjka samo še sneg, sem tudi sama podlegla bolj nežnemu, zimskemu makeup-u. V liniji LUXE najdete skupno deset različnih odtenkov glosov, odtenek Dainty Pink pa je najsvetlejši. Izdelek je pakiran v plastično tubo, ki pa ni klasično okrogla ampak je malce drugačna - ena ploskev je čisto ravna, druga pa ovalna. Podobnemu zgledu sledi celotna linija LUXE. Zaključen izgled daje zlat pokrovček ter zlat napis! Cena variira glede na kataloško obdobje, polna cena izdelka je 10,90 evra, trenutno pa je znižana na 5,90 evra. Osebno mi je zelo všeč, da je embalaža iz malce trše plastike, saj mi tako glos še ni počil.

Odtenek Dainty Pink je zelo svetel in nežen, vendar vsebuje večje bleščičaste delce, ki so vidni tudi na slikah spodaj - torej so vidni tudi na ustnicah! V sami tubi odtenek izgleda svetlo roza s hladnim podtonom ter srebrnimi bleščicami, odtenek deluje malce holografski. Na ustnicah izgleda zelo nežno, svetlo, ne da veliko barve ampak v kombinaciji z bleščicami ustnicam podari zelo svetleč, nežno roza izgled! Odtenek je kot nalašč za vse zimske zabave, ne le za božične ter novoletne! Osebno mi odtenek deluje bolj hladen ter zelo svetleč, ampak me v mesecu decembru svetleče stvari veliko bolj privlačijo kot sicer. Zadnje mesece sem bila na sploh zelo velika ljubiteljica glosov, kar ste lahko sklepali tudi po ostalih objavah na blogu in tudi tale glos me je zelo navdušil. Moja prva asociacija na  glos je ledena zimska vila! Aplikator je klasična blazinica, nekako povprečne velikosti, ki omogoča enostaven in natančen nanos. Tekstura tega glosa je malce neobičajna za glos - je veliko bolj gosta in se to vidi že takoj, ko odprete glos in pogledate kako se glos na aplikatorju kar drži skupaj! Gre za veliko bolj gosto, kompaktno teksturo, ki pa jo je enostavno nanesti na ustnice in se lepo razporedi po ustnicah. Sama navadno nanesem nekje dve plasti in s tem nimam težav, glos se ne svaljka, ne lepi skupaj, ampak se ga da lepo slojiti. Za več slojev si ne upam trditi, ampak nekje dva sloja do morda tri ni težav! Kar je seveda glede na odtenek, bleščice ter teksturo zelo pomembno! Glos nima vonja, tako da bo primeren tudi za tiste, ki ne marate parfumiranih izdelkov. Glos ni lepljiv in ustnic ne obteži, občutek na ustnicah je lahkoten in pa zelo mazljiv. Vem, da to nekako nima smisla, ampak me spominja malce na kak balzam, "vazelin", ker mi ustnice odlično prekrije in zaščiti in zimski mraz sploh ne pride do njih. Tale glos mi ustnice bolje prekrije kot ostali moji balzami, razen, če so le ti goste teksture, kot je recimo Nuxe Reve de miel, ki mi tudi na podoben "voskast" način zaščiti ustnice!






Skratka, Dainty Pink je in bo ostal moj redni spremljevalec, odličen je tudi zato, ker za nanos in popravke ni potrebe po ogledalu, poleg tega pa mi ustnice lepo navlaži in zaščiti pred mrazom.
Ste že poskusili Avon LUXE glose? Mi morda kak odtenek priporočate? Sama si želim poskusiti še odtenka Alluring Bronze ter Steamy Plum, v katalogu vedno delujeta tako mikavno! 

Upam, da vam je bila ocena v pomoč! V kolikor vam je objava všeč bom zelo vesela, če jo boste delili na svojih socialnih omrežjih!

Hvala za pozornost!


Love, UniqaPoly

*Izdelek sem prejela v oceno

6 comments:

  1. Joj, lip glose s takšnim sijajem sem nosila ko sem bila v osnovni šoli, hihi nič slabega ne mislim, ampak zadnje čase sem bolj za matte :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz jih sploh nikoli nisem, mate odtenkov se bom pa počasi že naveličala, ker zadnje dve leti nosim samo to bolj ali manj ali pa pač klasičen glossy finish.... zato mi je tale glosek tako poseben, ker je edini tako bleščičast v moji zbirki in je popoln za recimo vse ljubiteljice zimskih, frosty lookov!

      Delete
  2. Meni so všeč ti frosty finiši lip glossov, ampak samo pri takih svetlih odtenkih kot ga imaš ti. Vse kar je temno me spominja bolj na 90-ta old school :). Zelo primeren temu času, ampak res škoda, da ni še snega za boljše vzdušje v prazničnih dneh ;).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se strinjam s tabo, če ni res tak svetel odtenek, je glos potem samo bleščičasta bomba in ga je precej težje uporabljati, če sploh.

      Delete
  3. Waw, shiny :D. Me totalno vrača v preteklost, ko so bili taki glossi popularni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Očitno sem edina, ki ji taki glosi ne prinašajo spominov, ker jih nisem nosila...Je pa precej svetleč ja, super za tele novoletne zabave:P

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)