Saturday, December 5, 2015

PURA VIDA - "Čisto življenje" - Zapestnica Srebrno pero :)
Pozdravljeni! Danes vam predstavljam spletno stran Aamori in sicer nakit  PURA VIDA  - zapestnico srebrno pero! Ste že slišali za njih? Sama sem o njih prvič zasledila na prvi slovenski blogerski konferenci, ki se je zgodila oktobra, več o konferenci pa lahko preberete tukaj! Tokrat imam za vas objavo o super PURA VIDA zapestnici, ki je lahko tudi odlično božično darilo! Spremljajte do konca objave, saj vas na koncu čaka mini nagradna igra, v kateri lahko tudi vi prejmete zapestnico PURA VIDA! :D

Najprej pa malce o sami znamki! Prijatelja Paul Goodman ter Griffin Thall iz Južne Kalifornije sta ustvarila blagovno znamko. Med potovanjem po Kostariki  jima je bil najbolj všeč njihov preprost ter radosti poln življenjski slog. Med pohajkovanjem po ulicah sta naletela na dva prodajalca ročno izdelanih zapestnic ter v tem videla poslovno priložnost. Odločila sta se, da kupita kar vseh 400 zapestnic, ki sta jih nato prodala v Južni Kaliforniji, zaloga pa je pošla v nekaj dneh. Besedna zveza "Pura Vida" pomeni v španščini "čisto življenje". Od tu izvira Pura Vida življenjski stil, ki pomeni biti svoboden in živeti polno življenje. Razpon barv zapestnic je od živahnih do umirjenih, zemeljskih tonov, za vsakogar se najde nekaj, oddajajo pa veliko pozitivne energije. Ulična ustvarjalca, ki sta celotno zgodbo nekako sprožila, še danes sodelujeta in uspešno ustvarjata, njune zapestnice pa se danes prodajajo v več surf trgovinah, knjigarnah in butikih po vsem svetu. Ustanovitelja znamke sta ob tem uspehu želela še dodati poseben humanitarni pečat. Ustanovila sta dobrodelno organizacijo Charity Collection, ki svoj del od prodaje zapestnic namenja tudi drugim dobrodelnim organizacijam po svetu. 


Zakaj so zapestnice PURA VIDA tako posebne? Zapestnice so ročno izdelane na Kostariki, vsaka pa predstavlja unikatno in drugačno barvno kombinacijo! Popolne so za vse ljubitelje barv, ki radi svoj izgled dopolnite z malce drugačnim, sproščenim in zabavnim nakitom! Super je, ker so nastavljive in jih lahko prilagodite svoji roki čisto po želji - ni bojazni, da bi bile prevelike ali premajhne! Lahko so čisto unisex in jih lahko nosijo tako dekleta kot fantje! So 100% vodotesne, kar mi je  zelo všeč, saj tako nikoli ne kiksnem, ker si je ne odstranim pred recimo umivanjem rok in si včasih zmočim še celo zapestje in pol roke :P Kot lahko vidite na spodnjih slikah, vsaka ima zapestnica z železom obložen "P" obesek, ki simbolizira Pura Vida življenjski stil - biti svoboden in živeti polno življenje! 

Moja zapestnica je srebrno pero - črna, na voljo pa je tudi v drugih barvnih različicah - nežno modra, modra, siva ter kremne barve! Všeč mi je enostavna črno - srebrna kombinacija, ki deluje zelo čisto in elegantno, ter pristaja različnim videzom! Na hrbtni strani ima zapestnica napis, kot lahko vidite na spodnjih slikah - "Pura Vida Bracelets". Super si jo lahko nastavim na čisto enostaven način, jo hitro dam gor ali dol, možnost popolne individualne nastavitve dolžine zapestnice je od 5 do 12 cm. Pura Vida zapestnica tako ustreza res čisto vsakemu zapestju!  Pero je posrebreno in ne rjavi ter ne spreminja barve, kar mi je tudi zelo pomembno, saj priznam, da me včasih zelo razočara kak kos nakita, ki ob redni uporabi postane oguljen, spraskan, spremeni barvo na zeleno ali bronze ter podobno... To se vam pri teh zapestnicah ne bo zgodilo! Primerna je tudi za vse, ki imate morda kakšne alergije.  Ker je vododporna, kot sem že omenila zgoraj, povrhu ima voskovni premaz, si lahko z njo brez težav umivam roke, se zmočim na dežju ali pa skočim pod tuš! Ker so vse zapestnice ročno izdelane, se lahko zgodi, da bo kakšna imela morda malenkostno odstopanje v barvi. Cena zapestnice je na spletni strani Aamori 16,95 evra.

Plus predstavlja tudi to, da ob nakupu zapestnice pomagate ohranjati delovna mesta na Kostariki ter 1% od vsake zapestnice gre v dobrodelne namene!


So vam všeč zapestnice PURA VIDA? Če bi želeli tudi sami imeti kakšno tako imate priložnost sodelovati v nagradni igri! Podarila bom eno zapestnico in sicer Original - Lemon Meringue, zapestnico v odtenkih limone in jasmina!

vir slike: http://www.aamori.com/
Za sodelovanje v komentar pod objavo napišite kakšen nakit najraje nosite in zakaj? Ter pripišite svoj email naslov, na katerega vas lahko obvestim ali ste zmagali. :) Zelo vesela bom tudi, če se boste oglasili na Facebook strani Aamori  ali na moji strani UniqaPoly ter nam podarili všeček! :) Štejejo samo komentarji pod to objavo! :)

Sodelujete lahko vse do 12. 12. 2015 do polnoči, izžrebala pa bom v nedeljo 13.12. in vas obvestila po mailu ter napisala tukaj spodaj na koncu objave! Srečno!

NAGRADO PREJME TINA KRESLIN!!! Čestitke!  Hvala vsem za sodelovanje! :)

Hvala za pozornost!

FOLLOW ME: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Bloglovin

Love, UniqaPoly

*Izdelek sem prejela v oceno

14 comments:

 1. Najraje nosim viseče uhane vseh barv, velikosti, oblik. Zakaj? Zato, ker jih je po mojem mnenju najbolj enostavno kombinirati z oblačili. Pozimi, ko nosimo šale pa pridejo prav "neviseči" uhani. Seveda se ne branim tudi verižic in zapestnic. smile emoticon lenarcicvesna@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Najraje nosim čim bolj preprost nakit (od verižic, uhanov, zapestnic in prstanov), da jih lahko preprosto kombiniram k vsakemu stilu oblačenja. Moje vodilo je: manj je več.

  matejka.novak@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Najraje nosim prstane, verižice ali zapestnice (ponavadi kar vse naenkrat), najrajši v kakšni neutralni barvi, da jih lažje kombiniram k oblačilom :)
  mojca.okorn89@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Najraje nosim uhane, še posebej odkar imam kratke lase, kjer uhani res pridejo do izraza.

  ReplyDelete
 5. Najraje nosim uhane, še posebej odkar imam kratke lase, kjer uhani res pridejo do izraza.

  ReplyDelete
 6. Za vsak dan rada nosim minimalističen, ne preveč vpadljiv nakit, predvsem uhane in prstane. Za posebne priložnosti pa zelo rada nadanem tudi malce bolj glamurozen nakit, ki ga kombiniram glede na obleko.

  ReplyDelete
 7. najraje imam unikatne uhane...ker se z njimi počutim posebno, edinstveno, ženstveno :)
  (tina.kreslin89@gmail.com)

  ReplyDelete
 8. Najraje imam nakit s pomenom <3 Najraje nosim zapestnice,ure in uhane.

  ReplyDelete
 9. Želim si jo za svojo hčerko, ker vem, da si jo želi in bi bilo popolno božično darilo zanjo ;)
  (marjanm61@gmail.com)

  ReplyDelete
 10. Moj vsakdanji nakit je samo ura in zapestnice ;) Zato bi si zelo želela to zapestnico,ker je še ni v moji zbirki. (stefka.vidovic@gmail.com)

  ReplyDelete
 11. Najraje od nakita imam zapestnice, ki jih izdeluje moje dobra prijateljica, so čisto simple in jih nosim vsak dan, prav tako tudi babičin prstan, ki ji ga je podarila njena mama in mi res veliko pomeni. Ob kakšni bolj svečani priložnosti pa dodam še kakšno verižico, sem mnenja manj je več. <3 Super blog xx

  ReplyDelete
 12. Sociální obchodování spočívá v otevření trhů pro každého. Na eToro se můžete spojit, obchodvat a sdílet znalosti s miliony obchodníků a investorů. Navíc můžete kopírovat obchodní rozhodnutí obchodníků, kteří odpovídají vaší strategii. Registrujte se nyní a získejte chytřejší obchodní rozhodnutí využitím rozumu našich obchodníků s nejlepšími výsledky.

  Obchodujte kdekoliv - Čas jsou peníze. Obchodujte na počítači, tabletu a mobilu

  227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

  ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)