Saturday, March 21, 2015

Ocena: I Heart Makeup - Lip Lava - Firestorm


Pozdravljeni! Danes ocenjujem izdelek I Heart makeup, Lip lava izdelek za ustnice, gre v bistvu za tekočo šminko v odtenku Firestorm. Izdelek sem prejela v test s strani Makeup Revolution Slovenija ter Ličila.si.

Embalaža in cena: Izdelek je najprej zapakiran v lično rdečo škatlico, ki je že prvi indikator barve izdelka. Namreč vsak odtenek ima svojo ujemajočo se barvo škatlice. Notri se nahaja izdelek v plastični tubici in belim mehkim aplikatorjem ter črnim plastičnim pokrovčkom. Izdelek nanesete tako, da ga stisnete ven in nanesete na ustnice z prej belim aplikatorjem, Izdelek tako omogoča enostaven nanos pri katerem je potrebno le malo spretnosti, ogledalo pa po želji, oz. odvisno od izdelka. Izdelka je 12 ml, rok uporabe po odprtju je 12 mesecev, cena pa 3,95 evra na Ličila.si.


Odtenek: Gre za živo rdečo z modrim podtonom, močan odtenek ampak vseeno nosljiv, lepo prekriven.

Tekstura, pigmentacija, nanos: Nanos je enostaven in hiter, gobica res lepo razmaže izdelek, lahko ste zelo natančni pri nanosu ravno zaradi oblike gobice, ki vam omogoča, da lepo oblikujete robove. Priporočam, da ne stiskate preveč izdelka naenkrat ampak raje večkrat po malo stisnete dokler ne uspete dobiti točno takšne prekrivnosti kot jo želite. Pigmentacija in intenzivnost barve sta me zelo navdušili, ker je res čisto prava tekoča šminka in rezultat so res lepo namazane ustnice. Jaz navadno že z enim samim nanosom dosežem res lepo prekrivnost in popoln izgled rdečih ustnic. Ko izdelek nanesete izgleda najprej zelo svetleče, kot kak glos, vendar se to sčasoma malo zmanjša, čeprav še vedno tudi po nekaj urah še vedno izgleda "glossy". Z veseljem bi videla, če bi tak izdelek bilo možno dobiti tudi v verziji, ki bi se posušila potem v mat odtenek, ker so mi barve teh Lip Lava izdelkov vse zelo všečne. Tekstura je ravno prav tekoča, ampak vseeno kremna in hranljiva, ustnic mi ni dodatno izsuševala. 

Vonj: Izdelek nima specifičnega vonja, tako da je primeren tudi za tiste, ki res absolutno ne prenesete nobenega vonja na ustnicah. 

Obstojnost: Na mojih ustnicah je izdelek ostal lepo nanešen in enakomeren od tri do štiri ure, prenesel je celo pitje vode, prehranjevanje pa žal ne. Ko začne bledeti, pa sem opazila, da se to najprej vidi na centru ustnic, ampak nekaj časa me sploh ne moti, izgleda kot da imam ombre ustnice :P






Šminke so tudi znane kot "dupe" oziroma kopija za Too Faced Melted Liquid lipsticks, ki so dejansko res zelo podobne, edina razlika je, da se spremenijo v mat odtenek po nanosu. V kolikor bi si želele poskusiti podoben koncept šminke vam res priporočam, da poskusite kakšnega izmed odtenkov Lip Lava, ker so za razumno ceno res zelo zelo dobri! Čisto točno bi bil odtenek Firestorm lahko skoraj nadomestek za Too Faced  odtenek Melted Berry. Po spletu sem videla že kar nekaj primerjav in na slikah je res videti malo razlike, vendar na ustnicah oba izdelka izgledata zelo podobno, no razen končnega "finisha".

Osebno sem zelo zadovoljna z odtenkom in sem zelo vesela, da so mi poslali rdeči odtenek, ker mi je izmed vseh, ki jih imamo na voljo na Ličila.si, ta najbolj všeč! Kot ljubiteljica rdečih odtenkov in strastna zbirateljica rdečil za ustnice moram reči, da še nimam nobenega podobnega izdelka v zalogi, morda kak podoben odtenek, ampak je drugačna formula, nanos ipd. Tale izdelek me je res super pozitivno presenetil in sedaj razmišljam, da bi si morda privoščila še kak svetlejši, bolj pomladanski odtenek :) Najbolj me mika odtenek Lip Lava Forgiven :)

Upam, da vam je bila ocena v pomoč in hvala za pozornost! Pa še enkrat najlepša hvala Ličila.si in Makeup Revolution Slovenija za izdelek!

Love, UniqaPoly

4 comments:

  1. Čudovita barva! Sem prebrala že nekaj dobrih stvari o teh lip lava izdelkih za ustnice, tako da si morem pobližje pogledat, če je kateri zame ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se strinjam! Meni je zelo fajn izdelek, bom verjetno res kupila še kak odtenek :)

      Delete
  2. Moja barva. Ampak kaj ko imam rdečih že preveč :P
    Imam pa roza in oranžnega zato in sem zelo zadovoljna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, ja jaz bi lahko rekla isto, samo so mi rdeči odtenki vedno najljubši :) Katerega roza pa imaš?

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)