Thursday, January 9, 2014

Review: JOHN FRIEDA - Full Repair Deep Infusion for perfect ends



Zdravo! Današnja objava bo ocena izdelka znamke John Frieda, Full Repair deep infusion, ki sem ga v testiranje prejela s spletne trgovine Click2Chic.si :) Gre za izdelek, namenjen negi las, ki naj bi pomagal lasem da se lažje obnovijo in so nepoškodovani. 

O izdelku so na strani Click2Chic zapisali takole: " Infuzija za obnovitev las John Frieda. Gladi in ščiti lase pred visoko temperaturo. Napredna formula vsebuja Inca Inchi , lahko mikro olje in omega-3 maščobne kisline, ki delujejo globinsko, saj se vpijejo v poškodovanan pramena las. Za gladke, polne in sijoče lase."


 Uporaba izdelka je opisana tudi na embalaži - izdelek nanesete na še mokre lase, uporabite ga malo, en potisk naj bi bil dovolj in ga porazdelite po laseh. 



Sama tekstura izdelka je zelo tekoča, izgleda bolj kot prozoren zelo razredčen fluid. Sama ga doziram več kot je navedeno saj imam zelo dolge lase, zato tudi večjo površino, kjer imam poškodovane konice. Sama uporabim nekje tri potiske pumpice, uporabljam pa izdelek nekje dva do trikrat na teden, po vsakem umivanju. 



Po enomesečni uporabi lahko povem, da se izdelka ne porabi veliko, kljub temu da ga sama doziram več kot je navedeno. Nanašam ga samo na spodnji del las, predvsem konice in pa nekje 10 do 15 cm dolžine las do konic, tam se mi tudi največ cepijo in potrebujejo največ pomoči :) Sicer ne morem videti v flaško koliko izdelka še imam, ampak po teži sklepam da ga je še nekje polovica. Izdelek las ne masti, ne otežuje, ima prijeten vonj.

Učinek izdelka je bil v prvih dveh tednih zelo opazen, takoj ko sem nanesla izdelek se je med sušenjem videlo da so konice ostale manj poškodovane, pa tudi do naslednjega umivanja las je bilo zelo malo znakov razceplenih konic. Glede na to da je trenutno zima in so lasje še toliko bolj podvrženi vremenskim in temperaturnim spremembam, sem mnenja, da mi je tale izdelek pomagal ohranjati cele konice in lepe lase. Druga dva tedna sem še vedno opažala, da so lasje v redu, z zelo malo lomljenih konic, vendar so se lasje na izdelek nekoliko navadili in sem potrebovala še nekoliko bolj močno in hranilno nego, uporabila sem Gliss Kur fluid za konice. Lasem doda prijeten lesk, vendar ne masten, ne na način kot drugi balzami ali olja za konice.

Poleg tega naj bi izdelek ščitil lase pred vročino, kar še posebej prav pride ravno pozimi ko si moram lase vedno sušiti s fenom. Meni se zdi da je bilo stanje malo boljše, da so bili lasje malo manj občutljivi na suhi vroči zrak iz fena in so se počasneje izsušili in lomili.



Izdelek bi priporočala vsem, ki radi delate fen frizure, ki ste veliko izpostavljeni suhemu vročemu zraku, osebam, ki imajo občutljive lase in nagnjene k lomljenju konic. Jaz osebno sem kar zadovoljna s tem izdelkom, meni se zdi da mi je pomagal predvsem ohranjati lase cele, brez dodatnih cepljenj. Glede na to da, sem ga uporabljala več kot je predvideno in je izdelek še kar dolgo zdržal se mi tudi cena ne zdi pretirana. Pri nas sem ga zasledila tudi v trgovinah DM, vendar je tam nekje 14e, tako da se vam bolj splača opraviti nakup v spletni trgovini Click2Chic ali pa mogoče še kakšni drugi, ki prodaja njihove izdelke :)

Hvala za vašo pozornost ;)

Love, UniqaPoly


1 comment:

  1. Nominirala sem te za Liebster Award. Več informacij najdeš na mojem blogu:).

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)