Thursday, July 21, 2016

Popolna poletna zaščita - Borotalco Intensive!


Pozdravljeni! Poletje je čas, ko nam je v veliki večini vsem zelo vroče, temu pa sledi tudi veliko več potenja. Še iščete pravi deodorant za vas? Ali ste že odkrile Borotalco deodorante? Sama sem nad Borotalco navdušujem že nekaj časa, tokrat pa sem imela priložnost poskusiti tudi najnovejšo verzijo - Borotalco Intensive!




Deodorant Borotalco sem pričela uporabljati preteklo leto, do sedaj sem zamenjala že kat nekaj stekleničk Original verzije (z zelenim pokrovčkom). Nad tem sem res navdušena, ker je prvi deodorant, ki mi je res pomagal in je bila razlika pri uporabi očitna. Navajena sem bila, da sem deodorant morala nanesti večkrat na dan, da je sploh kaj bilo od njega in sem jih tako tudi res hitro porabljala. O tem se lahko prepričate v mojih Empties objavah, kjer boste zagotovo zasledile velike količine porabljenih deodorantov. 

Borotalco Intense ima malce drugačno embalažo kot sem vajena pri Original verziji. Spodnji del ni steklen, ampak gre za belo plastično embalažo, ki je tudi lažja in tako bolj primerna za prenašanje naokoli.  Vsebuje 50 ml, tako kot težja steklena verzija Original.

Zakaj bom to poletje raje uporabljala Borotalco Intense?

Borotalco Intense je namenjen vsem, ki ste aktivni in potrebujete več svežine ter deodorant, ki res drži. Namenjen je tudi vsem, ki se že tako veliko potimo, poletje pa s svojo vročino prinaša dodatno trpljenje in skrbi. Deodoranti Borotalco ne vsebujejo alkohola! Nanašam jih lahko tudi takoj po britju in nimam nobenih težav, nobenih izpuščajev in negativnih reakcij. Obljubljajo 48 urno zaščito, kar sicer ne morem potrditi, saj se v tem času zagotovo dvakrat prham in tako izdelek odstranim. Lahko pa potrdim, da zagotovo drži cel delavni dan brez težav in brez potrebe po ponovnem nanašanju. Nanos je enostaven, saj ima roll-on sistem in se izdelek enostavno podrgne ob kožo. Vonj izdelka je nežen in nevsiljiv, podoben je vonju Borotalco original, vendar je morda malce bolj umirjen. 

Kot nekdo, ki se je vedno veliko potil, ampak res veliko potil, zelo cenim izdelke, ki mi dejansko pomagajo, da se situacija omili. Navajena sem bila, da sem bila prepotena in imela velike mokre madeže na majici še preden sem se uredila do konca in odšla od doma. Zato mi ni bilo nikoli jasno, kako naj se najprej oblečem in potem naredim make -up recimo, saj je to pomenilo recimo 20 - 30 minut urejanja in hitenja, živciranja, če mi črna linija okoli oči ni šla in seveda veliko potenja. Bolj kot sem bila živčna, bolj kot se je mudilo, več sem se potila. Skratka od doma sem odšla čisto nesrečna, če pa je bilo to sredi poletja, pa sem se morala še enkrat preobleči. Zadnja leta se tudi moje telo spreminja in se potim manj, predvsem med stresnimi situacijami. Verjetno je to tudi posledica tega, da se vsako leto manj sekiram :P Ko sem lani odkrila Borotalco deodorante pa kar nisem mogla verjeti. Nanesla sem ga zjutraj in potem do večera nisem več pomislila nanj. Niti nisem čutila, da sem že vsa prepotena, da potrebujem osvežitev, da smrdim ali karkoli takega. Od takrat nisem več menjala Borotalco deodoranta in ne kupujem več drugih sploh! Tudi z Borotalco Intense je izkušnja podobna, ampak še boljša! Pomaga mi tudi med športnimi aktivnostmi, saj se tudi pri teh potim precej manj. Všeč mi je, da ima rahel nežen vonj, da ne draži moje kože in ga je potrebno nanesti le enkrat. Na oblačilih ne pušča nobenih madežev. Lahko potrdim tako za črna oblačila, ki jih največ nosim, kot tudi za svetlejše, recimo bele majice! Velik plus je tudi cenovna ugodnost, Borotalco deodorante dobite v večino bolje založenih trgovin (DM, Spar, Interspar,...), cene pa so nekje med 3 in 4 evre. Borotalco Intense se je izkazal za odličnega pomočnika za nekoga, ki se res veliko poti in bo to poletje ter tudi v prihodnje moj redni spremljevalec!



Upam, da vam je bila kratka ocena v pomoč! Ste tudi vi poskusili Borotalco deodorante? Kakšne so vaše izkušnje?

Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

**PR izdelek.

1 comment:

  1. Plastična embalaža je res veliko bolj priročna, še posebej, če deodorant nosiš s sabo naokoli. xx Maja

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)