Friday, May 13, 2016

ORIFLAME - Nove linije nege obraza - NOVAGE



Pozdravljeni! Ni skrivnost, da obožujem Oriflame izdelke. O tem pričajo tako vsi moji zapisi o njihovih izdelkih kot tudi moj mesečne objave o novih pridobitvah, če pa me še ne spremljate redno, pa svetujem, da malce pobrskate po blogu. Kot velika ljubiteljica njihove kozmetike, sploh dekorative, moram reči, da sem bila izjemno vesela povabila na tiskovno konferenco, kjer so predstavili novo kolekcijo NovAge, ki predstavlja dodelano in res temeljito nego obraza za vse po 20 letu starosti! 


NovAge linijo sestavljajo tri kolekcije, ki se jih takoj razloči med sabo že po barvi! Svetlo modra predstavlja NovAge True Perfection kolekcijo primerno za uporabnice med 20 in 30 letom, zelena predstavja NovAge Ecollagen kolekcijo za posameznice med 30 in 40 letom ter vijolična NovAge Ultimate Lift kolekcija za ženske nad 40 letom.



Najprej so nam malce podrobneje predstavili samo podjetje, le-to bo prihodnje leto praznovalo skupno 50 let delovanja, v Sloveniji pa bo že okroglih 20 let. Ponašajo se z zelo veliko ekipo svetovalcev ter zaposlenih pri Oriflame-u ter nekje približno 120 znanstveniki, ki razvijajo in testirajo nove formule. Izdelki nastajajo v eni izmed njihovih tovarn, ki jih je skupno kar pet! Na predstavitvi so nam predstavili posamezno kolekcijo, kateri izdelki jo sestavljajo in kateremu tipu kože je kakšna izmed njih namenjena, oziroma kateri starostni skupini. Poleg tega smo še enkrat osvežile znanje iz pravilne nege kože ter prvih znakov staranja - kje vse se ti kažejo in kako primerno reagirati na posamezni znak. 

Kaj sploh je NovAge? Gre za linijo izdelkov z različnimi kolekcijami, namenjenimi specifičnim potrebam kože, ki se spreminjajo s časom. NovAge linija je rezultat AgeReflect edinstvene znanstvene študije o staranju kože, ki jo je Oriflame izvedel s pomočjo skoraj 1000 žensk. Študija je razkrila, da kar 4 od 5 žensk ne kažejo svoje prave starosti - videz kože namreč vpliva na dojemanje starosti, staranje kože pa je različno od ženske do ženske. Oriflame-ovi znanstveniki so s pomočjo napredne tehnologije preučili in analizirali ženske obrazne poteze, njihove obraze pa fotografirali z visoko resolucijsko fotografsko napravo. S tem, da so znake staranja na obrazu povezali s pravo in ocenjeno starostjo, so znanstveniki odkrili jasno povezavo med določenimi znaki staranja kože in negativno percepcijo starosti - tako so identificirali kar 12 znakov staranja kože, ki vplivajo na naše dojemanje starosti.
Vsaka izmed NovAge rutin je osnovana na inovativnosti znanosti, ki jo omogočajo napredne tehnologije in naravni izvlečki rastlinskih izvornih celic, dokazane pa so s pomočjo kliničnih študij.

Kaj so izvlečki rastlinskih celic? - Tehnologija  rastlinskih izvornih celic je eno od najpomembnejših odkritij na področju nege kože proti staranju, najdemo pa jo v vsaki izmed NovAge linij. Preučevanje rastlinskih izvornih celic omogoča, da lažje izberejo tiste, ki imajo učinkovine proti staranju, nato pa dragocene sestavine, ki poskrbijo za najmočnejši učinek, izolirajo. Te sestavine potem tvorijo izvleček rastlinskih izvornih celic.

NovAge True Perfection je linija, namenjena za čas nekje med 20 in 30 letom, seveda pa je pri vsem tem vedno potrebno presoditi najprej kaj vaša koža sploh potrebuje, tako, da lahko izbor kolekcije za vašo kožo vseeno morda malce variira, čeprav spadate v določeno starostno skupino. True perfection kolekcija je namenjena pusti koži, ki kaže izsušenost in povečane pore. Predvsem pomaga pri znakih stresnega življenja, predvsem pri pomanjkanju spanca, slabi prehrani ter proti okoljskim agresorjem. Kolekcija je ustvarjena s pomočjo dveh inovativnih tehnologij - patenta z izvlečkom čajevca in izvlečkom Acai rastlinskih izvornih celic. Kolekcijo sestavljajo serum za obraz, obnovitvena nočna krema, krema za predel okoli oči ter vlažilna dnevna krema! Ker gre za kolekcijo, ki tudi najbolj ustreza mojemu tipu kože er potrebam moje kože bom o njen tudi v prihodnje še kaj zapisala.

Na voljo pa sta vam še dve kolekciji in sicer Ecollagen, ki je bil v ponudbi že nekaj časa, pa je sedaj kolekcija doživela malce preobrazbe. Kolekcija je namenjena vsem, ki bi želeli odpraviti gubice in obnoviti ten in teksturo kože, ponaša pa se z patentirano Tri-peptide tehnologijo. Več o kolekciji si lahko preberete tukaj.

Za nego zrelejše kože je na voljo linija Ultimate Lift, ki s patentirano tehnologijo AspartoLift pripomore, do mlajšega izgleda vaše kože. Koži povrne čvrstost in polnost ter poskrbi za privzdignjen videz le te. Več o kolekciji najdete tukaj!


Po predstavitvi je sledilo še slikanje, klepetanje, kofetkanje in podobno! Če je bil prvi del dogodka bolj pasiven, z poslušanjem predstavitve, je bil drugi veliko bolj aktiven! Kljub deževnemu dnevu je bilo vmes vseeno malce premora, tako, da smo izkoristile odlično lokacijo in bazen za malce svežega zraka ter seveda slikanje! :P Kot lahko vidite sem uživala tudi v družbi treh soblogerk - Ajde, Ajde ter Tamare :P






Ajda, blog Ajdas
Ajda,  Nyx's beauty blog
Tamara,  Cherry Colors




Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

4 comments:

  1. Fajn objava, predvsem pa zelooo lepe fotke! <3 (Natalija)

    ReplyDelete
  2. Waaaa, noro lepe fotke =D You rock girl <3 =* Fajn smo se mele, ni kaj ;)

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)