Tuesday, November 3, 2015

Najljubše rdečilo - Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls - Natural Radiance ;)


Pozdravljeni! Tokrat vam zopet predstavljam izdelek Oriflame iz linije Giordani Gold, in zopet gre za enega izmed meni najljubših izdelkov, kar sem jih poskusila do sedaj na področju rdečil za lica(bronzerjev) - Bronzing Pearls v odtenku Natural Radiance. Ne rečem, da drugih rdečil ne maram ali niso dovolj dobra, ampak te kroglice so me popolnoma osvojile in jih že več kot dva meseca uporabljam skoraj ves čas (malce odvisno od odtenka šminke, drugače pa res čisto vsak dan).

Embalaža, cena - Moje perlice so pakirane še v staro embalažo, plastično zlato embalažo, ki ima na notranji strani pokrovčka ogledalo ter blazinico za nanos. Vsebuje 25 gramov izdelka, redna cena pa je 20,90 evra. V trenutnem katalogu je izdelek znižan na 12,99 evra. Nova embalaža se v bistvu odvije, medtem ko se stara samo odpre. Priznam da mi je črno zlat dizajn nove embalaže bolj všeč, pa vendar ima gobica ter ogledalo stare embalaže vseeno malce prednosti, ko se govori o uporabnosti izdelka. Izdelek se lepo in dobro zapira, tako, da ni nevarnosti, da bi se vam med transportom odprl. Embalaža je drugače precej lahka, glede na to da zavzame skoraj celo mojo dlan.

O izdelku - Večbarvne perlice, ki kožo lepo obarvajo, kot bi vas poljubilo sonce in ji doda malce zlatega leska. Ročno izdelane perlice so obogatene z mineralnim kompleksom za nego, udobno nošenje ter nežen sijaj.

SestavineTALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SORBITOL, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, TIN OXIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, BHT, CI 77891, CI 77163, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 77742, CI 45410, CI 15985, CI 77288


Testiranje - Priložene blazinice sicer nisem uporabljala za nanos rdečila, pride pa zelo prav pri tem, da drži kroglice na mestu. Med mojimi kroglicami sem nekako zaznala pet različnih odtenkov - kremni, svetlo roza, rjav odtenek, zlati odtenek ter rahel bronasto-koralni odtenek. Sama ponavadi vzamem čopič za rdečilo, ga malce zavrtim čez celotno površino kroglic ter previdno nanesem na lica. Tudi z kroglicami se vam lahko zgodi, da nanesete prehitro preveč izdelka. Osebno sem mnenja, da te kroglice zdržijo dlje kot ostala rdečila, saj se jim po več kot dveh mesecih redne uporabe skoraj nič ne pozna. Poleg tega so kroglice enostavno prelep dodatek h končnemu izgledu, da ne omenjam, da je na njih nekaj prestižnega - osebno se mi zdi, kot da nanašam nekaj posebnega na lička - morda tudi zato, ker so bile včasih kroglice veliko bolj popularne in dobim skoraj tak malce "vintage" občutek, ko jih uporabljam.

Izdelek sem vedno nanašala povrhu pudra, kot res zadnji dodatek k izgledu moje kože, navadno tik pred nanosom rdečila za ustnice. Obstojnost kroglic je veliko boljša kot obstojnost preostalih mojih rdečil za lica ali bronzerjev, izdelek ostane na mestu in se ne razgubi in vpije tako kot se mi rado zgodi pri drugih rdečilih. Pri nanosu moram res biti pazljiva, da ne nanesem preveč, en poteg čopiča v bistvu že zavzame dovolj izdelka za obe lici. Običajno ciljam na rahel izgled, dnevni, primeren glede na ostali makeup, ampak bi odtenek brez težav še bolj dogradila in naredila močnejši, vendar potem je na mojem tenu enostavno premočan in pretemen. Navadno izdelka ne nosim s seboj čez dan, ker je odlično pigmentiran in ne potrebuje nobenih popravkov, tudi če me ni doma po 9 ur ali več (edino kar potrebuje popravek je moja svetleča koža, za kar pa s seboj nosim puder v kamnu). Osebno sem kroglice nosila bolj kot rdečilo za lica kot pa klasičen bronzer, ker se mi je zdel odtenek morda malce preveč roza za bronzer. Vsaj na meni izgleda najbolje rahlo nanešen na licih, potegi čopiča pa sledijo od nekje sredine ličk proti ušesom. Perlice mi lepo poudarijo ličnice, na ličkih dodajo malce sveže barve in zdravega sijaja. Seveda je malce odvisno, včasih je malce bolj na bronasto barvo - če se dotaknem več bronastih perlic, včasih bolj na rozasto barvo. Malce se da regulirati tako, da stisnem skupaj čopič za rdečilo, da postane bolj ploščat ter previdno potegnem zgolj čez roza perlice. Odstranjevanje izdelka je popolnoma enostavno, z vsakodnevnimi čistili za obraz, ni potrebe po dodatnih čistilcih. Všeč mi je, da se odtenek tako lepo zlije, da na licih ne izpade "črtasto"  ali lisasto. Naj še izpostavim, da ne gre za mat barvo, temveč za izdelek, ki ima zelo subtilen svetleč učinek, torej zelo fino mlete bleščeče delce, ki pa na koži ne izstopajo in niso očitni. Takoj po nanosu bi končni izgled še najbolje opisala z besedo satenast.

Ko zmešam vse odtenke skupaj in jih nanesem na obraz, na meni odtenek deluje kot zdrav roza s pridihom zlatega odseva. Ker odtenek deluje tako nežno in naravno sem mnenja, da bi ustrezal predvsem tistim z toplim tonom in morda nevtralno do rumenim podtonom, saj se zlati in kremasti delci lepše vidijo in delujejo bolj enotno z barvo kože. 








V kroglice sem čisto zaljubljena! Zdaj razumem tudi vse tiste, ki so kroglice že kdaj imeli, ali od Giordani Gold ali katere druge znamke, in so mi jih res non-stop priporočali in me spraševali, da kako to da ob vsej kolekciji kozmetike, ki jo že imam še kar nisem poskusila perlic. Tako lepo kot se da tu zmešati odtenke  mi še nikoli ni uspelo z nobenim drugim večbarvnim rdečilom. Da ne omenjam, da je odtenek idealen za moj ten in mi super ustreza. Poleg tega se lepo poda z velikim številom odtenkov šmink, razen morda na kakšne močnejše vampirske rdeče je potrebno dodati malce več izdelka ali pa dodati malce temnejše odtenke, da šminka ne izstopa preveč nenaravno. Če še niste poskusili perlic, vam res priporočam, da si jih enkrat privoščite, ker so čudovit dodatek k izgledu, poleg tega pa so še lepe na pogled!

Ste morda že poskusili katere izmed kroglic Giordani Gold? So tudi vas navdušile?

Upam, da vam je bila ocena v pomoč! V kolikor vam je objava všeč, bom zelo vesela, če jo boste delili naprej med prijatelje!


Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

*Izdelek sem prejela v oceno


8 comments:

  1. Ooo, si se pa razpisala! Meni so všeč te kroglice, ampak iskreno si jih sploh ne bi omislila.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe hja, če sem pa res zadovoljna! :P Pred tem sem oboževala Catrice rdečila ampak tole me je res čisto prevzelo, vsak dan ga nosim!

      Delete
    2. Opa,a res? Catrice blushi so meni TOP. hmmm... :P No, sej si ne bom omislila.. nope. *must stay strong*

      Delete
    3. Hahaha, če ti uspe :P Sej mam še vedno rada Catrice rdečila, sam tole je pa zadnje čase res čisto vsak dan na mojih ličkih :P Malce več sijaja da od sebe kot Catrice rdečila, ker so pač take perlice, sam zgleda super naravno, bolje kot katerikoli shimmer bronzer ali highlighter, ki sem ga imela do sedaj :)

      Delete
  2. Meni so tudi te kroglice všeč, sicer Oriflamovih še nisem imela, sem pa od Avona že ene čisto porabila in jih tudi ponovno kupila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti priporočam da poskusiš tudi tele, ko boš imela priložnost nakupa. Kolikor sem razumela so sedaj iste samo nova embalaža :)

      Delete
  3. Joj, jaz sem pa čisto zaljubljena v kroglice. Teh še sicer nisem preizkusila, ampak glede na tvojo oceno, gredo direkt na mojo listo želja ;)
    Xoxo, Nyx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Če nisi striktna uporabnica izključno mat izdelkov s temi kroglicami ne moreš zgrešiti, majo pa na voljo 4 odtenke, da se skoraj za vsakega nekaj najde :)

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)