Monday, November 9, 2015

Preview: Catrice - Rough Luxury LE


Led in ogenj. Abstraktne formacije ledene pokrajine se srečajo z mehko in toplo ženstvenostjo. Zaradi padajočih temperatur in dih jemajoče arktične divjine, kolekcije oblikovalcev ponujajo groba pletenja, nežen dekor in trendi kose iz umetnega krzna. Preveliki puloverji v kombinaciji s krili, ozkim jeansom ali culettes hlačami, predstavljeni na moderen način, vas vabijo v mrzlo obdobje leta. Medigra kontrastnih silhuet, barv in struktur ustvari look, ki ga lahko prevedemo v jezik lepote z Omejeno kolekcijo  “Rough Luxury” iz CATRICE. Od Decembra 2015 do sredine Januarja 2016, se hladni sivi toni za smokey eyes kombinirajo s svetlimi ustnicami ali nežno poudarjene oči in ustnice v pogumni oxblood barvi. Odtenki mraza… iz CATRICE.


Rough Luxury iz CATRICE – Mehko stisnjeno senčilo za oči

Igra kontrastov. Dve paleti senčil za oči, vsaka s tremi popolnoma ujemajočimi se barvami. Ena barvna kombinacije prepriča s svetlimi roza in rjavimi odtenki za dnevni look. Druga je idealna za klasičen smokey eyes – dva siva odtenka in svetla osnova ustvarijo razburljiv look za večer. Svilnata tekstura stisnjenih senčil je rahko dvignjena in se čudovito zabriše. Na voljo v C01 Rough Elegance in C02 Arctic Shadows. 


Rough Luxury iz CATRICE – Šminka Luminous Lips

Nude vs. Oxblood. Obe Luminous Lip šminki nudita ustnicam barvo in intenziven sijaj. Kremna tekstura je na ustnicah izjemno prijetna. Ni pomembno ali je svetel nude odtenek ali globoko rdeč oxblood: šminki odlično dopolnjujeta vsak stil te zime. Na voljo v C01 Natural Nude in 

C02 Rustic Red. Rough Luxury iz CATRICE – Olje za ustnice
Nega. Nizke temperature škodujejo občutljivi koži ustnic – postane lahko razpokana. Glos za ustnice obogaten z mandljevim oljem in maslom shea neguje ustnice, da so vedno mehke in napete. Čudovit vonj vanilije in praktična embalaža popolno zaokrožita celoten koncept. Za negovan in sijoč rezultat. Na voljo v C01 Cozy Cashmere. 


Rough Luxury iz CATRICE – Rdečilo za lica
Plasti lepote. Rdečilo za lica z modno barvno postopnostjo in edinstvenim odtisom resnično privlači poglede. Barve so nanizane od temno rdeče do barve palisandra ter svetlih roza odtenkov. Idealni lepotni pomočnik za viden dvig svežine na licih. Na voljo v C01 Aurora Polaris. 


Rough Luxury iz CATRICE – Zamrznjen nad lak za nohte
Kristalizirano. Zamrznjen mat nad lak omogoča čudovit, leden dizajn na nohtih. Nanešen preko barvnega laka za nohte ima mat efekt in za sabo pusti prefinjen, srebrn sijaj. Stopite svjoje srce! Na voljo v C01 Frozen Flows. 


Rough Luxury iz CATRICE – Lak za nohte
Barvni kontrasti. Nude-rosé, oxblood, ledeno siva in antracitna pozdravljajo zimsko obdobje in so idealno ujamejo z novimi kolekcijami oblikovalcev. Več plastne barve – z ali brez bleščic – visoko prekrivanje in briljanten sijaj so prednosti štirih lakov za nohte, ki bodo preprosto must izdelki zadnjega dela tega leta. Na voljo v  C01 Natural Nude, C02 Rustic Red, C03 Call Of The Wild in C04 Arctic Shadows. Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)