Monday, September 7, 2015

Ocena: Adria Spa - Kokos balzam za ustnice :)



Pozdravljeni! Pred vami je še tretja in zaenkrat zadnja ocena izdelkov Adria Spa - Kokos balzam za ustnice! Na blogu lahko že preberete oceni za Sivkino peno za tuširanje ter Piling za telo z limono in suhocvetnico. Poskusila sem še en izdelek s kokosom, tako da je ta objava res posebej primerna za vse, ki ste ljubitelji/ice vonja po kokosu. V tem primeru, vam priporočam še objavo Coconut obsession! v katero bi zagotovo uvrstila tudi tale balzam za ustnice:)

Embalaža, cena - Embalaža balzama za ustnice je enostavna bela plastična posodica, podobno kot pri pilingu za telo, pokrovček na navoj. Vsebuje 15 ml izdelka, rok uporabe pa je odtisnjen na dnu posodice. Cena izdelka je 3 evre.

Sestavine - Cocois Oleum Raffinatum, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Adeps Lanae, Vselinum Album, Aroma, Tocopherol, Parfum, BHT, Coumarin, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Citral.

Uporaba - Primerno samo za zunanjo uporabo, nanos po potrebi.

Moja izkušnja - V simpatični mali embalaži se skriva balzam za ustnice. Embalaža mi je všečna, ravno ker je majhna, saj jo brez težav nosim s sabo v torbici ali pa imam na mizi, saj ne zavzame veliko prostora. Sam balzam je rahlo kremne barve, vendar ustnic ne obarva, na njih se spremeni v prosojen izdelek. Ker je v lončku, balzam nanašam kar s prsti, kar sicer ni najbolj higienično, ampak če ga nameravate uporabljati večinoma doma, čistoča rok ni takšen problem. Zato sem se raje odločila, da bom balzam imela doma, na svoji mizi poleg računalnika, da ga bom res imela pred očmi in ga pridno uporabljala. Na začetku sem ga nosila še s sabo v torbici in se kljub vročim poletnim dnem ni stopil. 

Nanos je enostaven, izdelka ne potrebujete veliko, v bistvu manj je več. Če ga kdaj predebelo namažem se mi naredi tak masten sloj po ustnicah, ki mi ni všeč, zato ga raje nanesem večkrat ampak tanke plasti. Če je balzam lepo nanesen, tanka plast, se hitro vpije v ustnice, vendar jih ne pusti nikoli čisto suhe. Vedno se še da čutiti, da je malce balzama ostalo na ustnici, kot tanka zaščitna plast pred zunanjimi vremenskimi razmerami. Na ustnicah pusti rahel naraven sijaj.

Hranljivost balzama je dobra, vendar vsaj ne meni, ne izjemna. Sama poleg tega še vedno potrebujem moj ljubi NUXE balzam za ustnice pred spanjem, ker imam zadnje čase enostavno tako suhe ustnice. Verjetno bo zadostoval, ko bodo moje ustnice spet v boljšem stanju. Če ga malce primerjam (kot obsedenka z balzami za ustnice sem jih res poskusila že veliko) bi rekla, da je tako hranljiv kot na primer kakšen Labello Lip Butter. 

Ter seveda še vonj - božanski kokos, kaj pa drugega! Ni presladek vonj, ni umeten plastičen kokos ampka je ravno pravo razmerje in diši zelo lepo! Čisto poletno in nežno, tudi ko balzam nanesete na ustnice se ga še vedno vonja dokler se ne vpije malce v ustnice.



Upam, da vam je bila kratka ocena v pomoč! Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

6 comments:

  1. Meni vonj kokosa ni preveč pri srcu, tako da čeprav se zadeva sliši zanimivo, bom raje poiskala kaj drugega ;)
    Xoxo, Nyx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Če te zanimajo Adria Spa balzami imajo v ponudbi še kakav, pepermint, frutini in shea, mogoče ti kaj od tega bolj ustreza :)

      Delete
  2. Ti pa kar podpiraš mojo kokos obsesijo :D Bere se odlično. Ga že voham :). A ti imaš tudi skoz probleme s suhimi ustnicami? Meni več nič ne pomaga. Ne Nuxe pa ne Elizabeth Arden 8hr krema. Več ne vem kaj naj. Ko postanejo suhe rabim včasih kar en teden, da jih spravim nazaj v normano stanje :/.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha :P Ja zadnje čase imam malce več težav in mi Nuxe tudi ne pomaga, zdaj že par dni samo tega uporabljam in upam da se pozdravi... ne vem, a ni dobro da menjava toliko balzamov za ustnice, a uporabljava preveč agresivne in umetne... ne vem niti kaj je vzrok, tako da še vedno upam, da mi nuxe pomaga.

      Delete
  3. Super objava;) Sama nimam teh težav ampak mislim da ga bo treba probat zdaj v teh dnevih ko bodo bolj mrzli in se tole vreme spreminja;/ Drugace pa top objava, bi jo se kar brala in brala hehe:)<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :) Priporočam, sploh če ti je všeč vonj kokosa :D

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)