Tuesday, January 20, 2015

Ocena: Oriflame Sweden - True Perfection serum in krema za oči :)


Pozdravljeni! Tokrat ocenjujem izdelke znamke Oriflame Sweden, gre pa za njihovo novo kolekcijo nege kože obraza po 25 letu. Nova kolekcija se imenuje True Perfection in jo sestavljajo serum, dnevna in nočna krema ter krema za okoli oči. V test sem prejela s strani Oriflame Slovenija dva izdelka, testirala pa sem kremo za okoli oči ter serum za obraz.

Linija je namenjena vsem, ki želijo zaščititi svojo kožo pred posledicami stresnega življenja. Načeloma je linija primerna prav za vsako žensko, v kolikor ji izdelki ustrezajo na njen tip kože in navade, čeprav so sami navedli, da je najbolj primerna za ženske po 25 letu. Sama sem pričela tole testirati ravno na meji med 24 in 25, pa se mi zdi da mi je vseeno čisto ustrezalo in pripomoglo k lepšemu izgledu kože. Še malenkost promocijskih slik ..


Kaj izdelka obljubljata? Bom najprej začela kar z serumom za obraz, saj sem ta izdelek najprej prejela in sem ga najdlje testirala. Uporabljam ga že več kot en mesec redno in sedaj lahko  podam realno mnenje o učinku tega izdelka na mojo kožo. Izdelek obljublja, da gre za čudežni serum, ki poživi utrujeno kožo, obogaten je z InstantGlow kompleksom, ki v trenutku naredi enakomernejši ten kože, poveča sijaj, izvlečki perzijskega svilovca pa nevtralizirajo celične nečistoče in pomanjšajo vidne znake utrujenosti.

Embalaža, količina, rok trajanja, cena - izdelek pride v modri steklenički s plastično pumpico ter pokrovčkom, kar je res zelo velik plus in enostavno za uporabo. Prejmete 30 ml izdleka in je po odprtju uporaben še 12 mesecev. Ob redni uporabi vas to sicer ne bo rabilo skrbeti, saj sem sama porabila že približno tretjino stekleničke v roku približno enega meseca. Meni se to zdi čisto v redu, saj ne maram da se mi ista krema "valja" po kopalnici več kot kakšno leto, ker je verjetnost da jo bom dejansko kdaj dokončala zelo majhna, sploh če mi na primer že v začetku ni bila všeč. Cena izdelka je 23,90e, v redni prodaji, pogosto pa boste zasledili tudi kakšna znižanja.

Tekstura, vonj, nanos, učinek - tekstura izdelka je tipična za serume, je precej tekoča, čisto nič kremasta in se zelo hitro vpije v kožo. Res sem bila presenečena kako hitro se vpije in že takoj lahko nadaljujete z nadalnjo nego kože v kolikor ste navajeni potem nanesti še kakšno kremo/negovalno olje. Kožo mi je lepo navlažil ( sama imam masten tip kože, zadnje čase spet malo bolj problematično in z razširjenimi porami), ni je dodatno mastil. Odlično se obnese kot podlaga za kak puder saj naredi res lepo enakomerno podlago, skoraj ne potrebujete nobenega drugega primerja. Menim, da bi se lahko uporabljal tudi samostojno, brez dodatne kreme povrhu, sploh če imate normalno do mešani tip kože. Za suho kožo bo samo serum verjetno premalo, za moj tip kože, torej mastni tip pa je lahko samo serum že dovolj. Ima rahel perlast izgled, v sebi ima malo teh delcev, ki odsevajo svetlobo in mislim da je to precej podobna tehnologija, kot jo je imel en Revlonov puder, mislim da Photoready, ki je tudi imel te biserne delce v sebi, le da tam si res videl jih na koži, tu pa se čisto porazgubijo in v obraz niste bleščičasti. Ima meni osebno zelo prijeten vonj, svež vonj, ki mi zelo ustreza in je malo bolj močnejši.

Drugi izdelek, ki sem ga testirala je krema za okoli oči. Gre za vlažilno kremo za okoli oči s hladilnim masažerjem, ki pomaga osvežiti in posvetliti utrujen videz oči. Cilja na podočnjake, zabuhlost in prve izrazne linije. S patentiranim izvlečkom perzijskega svilovca, ki pomaga zgladiti kožo, izboljša sijaj in prepreči prve znake staranja.

Embalaža, količina, rok trajanja, cena - izdelek prejmete v enostavni tubici s pokrovčkom na navoj in majhno kovinsko kroglico, ki omogoča nežno masažo predela pod očmi. V tubici prejmete 15 ml izdelka, ki ga res ne boste porabili kmalu. Sama ga redno uporabljam že približno kak mesec in sem ga komaj kaj porabila, saj ga potrebujete le res malo pikico vsak večer. Rok trajanja je predviden za 6 mesecev in menim da bi ga ob res redni uporabi v tem času tudi porabili. Redna cena izdelka je 11,90e, trenutno pa se v katalogu nahaja po znižani ceni 6,99e.

Tekstura, vonj, nanos, učinek - tekstura je podobna serumu, morda vseeno bolj tekoča in lahkotna, ne masti kože, ampak jo lepo navlaži. Vonj je podoben kot pri serumu zelo svež, tak "kozmetičen", ne znam opredeliti kaj vonjam, ker je res neka taka kompozicija sestavin, ampak vseeno prijeten, morda malo manj močen kot pri serumu. Nanos je podobno kot pri kakšnih drugih izdelkih, sama sem že uporabljala nekaj podobnega pri Alverde Aqua, ki je bil bolj tekoč ampak tudi z kroglico. Je zelo prijetno uporabljati tole kroglico na predelu okoli oči, včasih si zmasiram kar vse naokoli, ker  enostavno prija občutek hladne kroglice. Izdelek na rahlo stisnete ven in potem razmažete in hkrati zmasirate s kroglico. Rada ga uporabljam zvečer po napornem dnevu, je pa drugi na vrsti, takoj po čiščenju in toniku. Opazila sem, da mi dejansko pomaga redna uporaba tega izdelka, saj se mi je izboljšal ten pod očmi, imam manj vijolične podočnjake kot sem jih imela in zbujam se z skoraj nikoli zatečenim predelom pod očesi. Učinek kreme za okoli oči sem opazila prej kot pri serumu, saj mi je dejansko pomagal že po kakem tednu. Opozoriti pa moram da preden sem pričela z redno uporabo tega izdelka nekaj mesecev sploh nisem uporabljala kreme za predel okoli oči. Ker gubic še nimam, glede tega niti ne morem komentirati. Definitivno bom imela v mislih (ponovni) nakup izdelka, ker mi je zelo všeč, da dejansko deluje na meni.
Upam, da sta vam bili oceni v pomoč in še enkrat hvala Oriflame Slovenija za izdelka :)

Love, UniqaPoly

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)