Monday, November 17, 2014

Ocena: Oriflame The ONE Long Wear Nail Polish - Steel Shimmer



Pozdravljeni! Nov teden in še ena ocena, ki sem jo nameravala objaviti že nekaj časa. Tokrat ocenjujem izdelek znamke Oriflame Sweden, lak za nohte z imenom The ONE Long Wear  Nail Polish v odtenku Steel Shimmer. Lak sem prejela v test s strani Oriflame Slovenija, skupaj z njihovim novim parfumom Miss Giordani, katerega pa sem že ocenila in lahko oceno preberete tukaj :)



Z novo kolekcijo ličil The ONE so prišli tudi laki za nohte. Najprej so bili na voljo klasični odtenki, vse skupaj jih je bilo 15, od teh sem že testirala odtenek London Red, katerega oceno si lahko ogledate tukaj :) Sedaj so kolekcijo še razširili in v ponudbi imate kar 5 novih odtenkov. Poleg Steel Shimmer mi je zelo všeč tudi Amethyst Rock, upam da ga nekoč sprobam.


 Odtenki so del omejene izdaje in so popolni za sijoče, metalne nohte. Izbirate lahko med klasično črno, zlato, srebrno, temno sivo in temno rjavo z zlatimi svetlečimi delci. Torej popolno za vse ki imate radi temnejše odtenke ali take bolj kovinske odtenke. 

Torej sprobala sem odtenek Steel Shimmer in sem bila res zelo vesela, ko sem videla v kuverti še tale lakec poleg parfuma. Z odtenkom London Red sem bila namreč zelo zadovoljna in sem seveda pričakovala veliko tudi od tega laka. Oriflame pravi, da je glede na test uporabnikov, skupaj z podlakom, nadlakom in popravki lak zdržal kar 14 dni! No to se sliši precej super, ane?

Odtenek, ki sem ga prejela v test je v bistvu temna siva z rahlim, nežno svetlečimi, srebrnimi shimmer delci. V bistvu se jih niti toliko ne vidi, niso moteči delci in tekstura laka je res zelo dobra kljub svetlečim delcem. Gre za bolj gost lak kot je na primer London Red, se mi zdi da se hoče kar skupaj držati in da je treba potem ko odprete stekleničko in hočete nanesti lak na nohte kar hitro to storiti, saj se vam bo formula hotela malo posušiti in postati taka "gumijasta". Torej če nanašate lak sproti in v rednem tempu boste obe roki imeli hitro namazani, za res popolnoma prekriven sloj pa sta včasih potrebna kar dva sloja. Na enih nohtih sem imela srečo in sem res lepo že z eno plastjo potegnila čez in ni bilo potrebe po dveh, na enih pa se mi je zdelo da sem imela ali preveč ali pa premalo laka in so se naredile lise. Posuši se zelo hitro, isto velja tudi za odtenek London Red. Trenutno sem kot podlak uporabljala Essence Studio Nails hardening nail base in nič nadlaka pa se mi je lak res lepo obnesel skoraj 5 dni! Torej precej daleč od obljubljenih 14 dni, vendar pa je treba upoštevati da imam zelo mehke in lomljive nohte in da tu žal noben lak ne bo mogel zdržati dlje. Načeloma ne uporabljam nadlaka ker se mi rado potem spacka oziroma ne maram nositi toliko plasti na nohtih, ker se komaj dotaknem mize in se že poznajo črte, vdrtine in podobno, ravno pač zaradi tega ker imam vsaj 4 plasti laka na nohtih... Saj počakam da se posuši tudi po 20 min za posamezno plast, tako da to res ne bi smel biti problem.. no pa vseeno očitno je. To govorim nasplošno za vse lake, ki jih imam in sem jih kdajkoli uporabljala. Formula tega laka je očitno tako dobra, da vseeno prenese tele moje probleme. Po dveh dneh se sicer že vidi, da bo treba kje popravljat, se okruši in podobno, drugače pa sploh nimam problemov. Z drugimi laki navadno že 1-2 ure po nanosu so takoj problemi in je treba "zaflikat" luknjice. Morda mi je tokrat malo pomagal tudi tale podlak, vendar sem ga komaj pričela uporabljat in nisem prepričana. Predvsem sem pa navdušena nad barvo Steel Shimmer! Popolna zame, taka "so very me" barva, klasična zame in za moj repertuar na nohtih :) Zelo priporočam, da poskusite kakšen njihov lak, v kolikor najdete odtenek, ki vam bo všeč. Sama si ogledujem še odtenka Lilac Silk in Ruby Rouge, pa seveda Amethyst Rock.

Pa še nekaj slik :)








Najlepša hvala Oriflame Slovenija za lak in možnost testiranja!

Upam, da vam ocena morda kaj pomaga, če vas zanimajo odtenki in cena izdelka pa si jih lahko ogledate tule: redna ponudba odtenkov, redna cena za lak je 7,90e. 

Najlepša hvala za pozornost :)

Love, UniqaPoly

4 comments:

  1. Imam ravno podobnega gor, samo da je essie - over the edge :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo, tudi lep odtenek :) Je taka jesensko-zimska barva, ane? :)

      Delete
  2. Prav lušten je, popoln za jesen. :)

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)