Friday, July 18, 2014

Ocena: Oriflame THE ONE izdelki :)




Pozdravljeni! Zopet nazaj po krajšem oddihu stran od bloga... No, sedaj pa končno obljubljene ocene Oriflame izdelkov, ki sem jih prejela v test s strani Oriflame Slovenija :) Prejela sem jih proti koncu prejšnjega meseca in sem jih z veseljem uporabljala v preteklih tednih :)  Sem se odločila da bom tudi tokrat združila oceno v eno samo objavo, tako kot prejšnjič :) Če morda še niste prebrali moje prve ocene Oriflame izdelkov, si jo lahko ogledate tu :) Tudi tokrat testiram izdelke iz kolekcije The ONE :)

Bom začela kar pri izdelku, ki me je najbolj navdušil in sicer je to bil lak za nohte, The ONE Long Wear Nail Polish v odtenku London Red. Gre za pravo rdečo, tisto "true red" rdečo, ne preveč svetla, ne preveč temna, ni oranžkasta in nima vijoličnega pridiha. Res super poletna barva, no meni je to bolj celoletna barva, ker imam zelo rada odtenke rdeče na nohtih. Ne delam in ne poskušam delati raznega nail art-a, ker v teh res nisem dobra in natančna... ampak lep odtenek na rokah mi je pa vedno všeč :) Moje izkušnje z laki so navadno take, da gredo dol že po 4 urah nošenja ali pa še prej.. res groza, če pomislite koliko časa vam vzame da se namažete potem pa ne zdrži niti en dan.  No tukaj tega problema ni! Nalakirala sem si lak brez podlage, brez nadlaka in to samo eno plast in že je bil polnoprekriven in praktično skoraj čisto nič lisast! Seveda sem potem pomivala posodo, delala razne opravke, umivala lase in podobno, kjer sem dlje časa držala roke v vodi in kemikalijah, vendar je lak ostal praktično brez praske prve tri dni, no četrti je pa popustil in se pričel krušit. Amapak tole je zame pravi dosežek in sem zelo vesela da ga imam :) Sedaj me mikajo še drugi odtenki, seveda ;) Redna cena izdelka je 7,79e, več pa lahko najdete tu.





No naslednji izdelek tudi v podobnem odtenku je šminka za ustnice, The ONE Colour Unlimited lipstick v odtenku Endless Red. Ko sem jo videla na modelu v katalogu mi je bila takoj najbolj všeč od vseh ostalih in sem si jo najbolj želela poskusiti. Razočarana definitivno nisem, saj gre za šminko, ki je zopet tiste prave rdeče barve, močna in živa, ne nagiba se v noben podton, ampak slikat se pa ni pustila ;) Slika šminke na ustnicah je bolj svetla in bleda kot je dejanska barva.. Dejansko je šminka kar močna, in ko jo odpreš si misliš - jooj, to bo premočno in ne bo pasalo nikamor.. no ko je enkrat na ustnicah je popolna. Nanaša se enostavno, direktno ali pa s čopičem, občutek gladkosti, ki spremlja nanos pa je super. Res je prijeten občutek in sama tekstura šminke je precej mehka in tekoča, čeprav končni videz ni preveč podoben glosu, še vedno se vidi da gre za šminko. Ima prijeten sadno sladkast vonj, vendar ko je nanešena se tega niti ne vonja več. Torej končni izgled šminke je močna lepo prekrivna barva, ni potrebno veliko dela da se doseže enakomeren nanos in lep izgled, se ne razliva ven ob robovih ustnic. Edino kar ni najboljše je obstojnost. Pusti lepo obarvanost tudi po parih urah, po hrani in pijači, enakomerno in ni lisasto. Vendar bi si želela, da bi zdržala še malo dlje. Brez pitja in hrane vam bo zdržala nekje 2 uri. Vsaj tako je bilo na meni. Poleg tega ni potrebe po nobenem balzamu pod ali nad njo, razen pač pripravljene ustnice v smislu pilinga. Bi z veseljem poskusila še kak odtenek, tale me je zelo pozitivno presenetila. :) Šminka je na voljo tu, redna cena izdelka je 9,99e.





Tretji izdelek, ki sem ga prejela v test je The ONE Eye Liner Stylo v odtenku Blue. Gre za liner v obliki flomastra, zelo podoben izdelku znamke Catrice, ki sem ga ocenila tukaj. tale mi je nekoliko bolj všeč, ker se ga lažje nanaša in ima bolj natančno konico. Malo manjši aplikator kot pri Catrice in vsaj meni je bilo lažje narisati lepo črto z njim. Odtenek modre je super za poletje, verjetno ste do sedaj že vse napolnile svoje zaloge kozmetike z modrimi odtenki lakov in senčil, vendar tole črtalo si res zasluži poskus. Skupaj v kombinaciji z rdečim lakom in ustnicami lahko ustvarite klasičen morski poletni videz. :) Obstojnost tega linerja je zelo dobra, cel dan brez  problemov, popravki niso bili potrebni. tudi po 12 urah nošenja je bil še vedno na mestu. Edini problem, ki se ga imela s tem izdelkom je bil pri odstranjevanju. Morala sem res dolgo drgniti in uporabiti dva različna čistila, da sem ga nekako uspela odstraniti, ker je res močno pigmentiran. Malo mi je vseeno ostalo vijoličnih sledi na zunanjem robu oči, kjer sem tudi izdelek največkrat nanesla in v več plasteh, saj sem morala popravljati obliko črte. Všeč mi je predvsem to, da kljub večim plastem na vekah izgleda temno modro in ne črno, kot se mi je zgodilo pri Catrice. Priporočam :) Redna cena izdelka je 8,99e, trenutno ga imajo po zelo ugodni ceni 3,99e, več informacij si preberite tu.  Na roki izgleda kot da je izdelek preveč tekoč in se razliva, pri nanosu na oči nisem imela teh težav, bolj težave s tem, da se moram naučiti narediti lepo črto :)



In še četrti izdelek, ki sem ga prejela v test, maskara The ONE Lash resistance mascara Black. Izdelek lahko najdete tu, redna cena pa je 10,99e. Maskara obljublja, da je vodoodporna in da trepalnicam poudari volumen.  Moja izkušnja z njo ni bila pozitivna. Svojo obljubo maskara definitvno drži, je vodoodporna in sem jo komaj odstranila, oziroma sem mislila da sem jo, vendar sem zjutraj videla da so moje trepalnice še vedno zelo močne in temne. Naredi lep volumen, ampak na meni se ga žal ne vidi preveč, ker se mi trepalnice kljub vsem obljubam raznih maskar zelo hitro zravnajo in posedejo nazaj. Sploh kadar nanesem več plasti maskare. Pri tej sem navadno uporabila eno ali dve plasti. Krtačka je zelo dobra in omogoča enostaven nanos. Ni mi pustila nobenega panda učinka, morda le na začetku ko sem jo nanesla in se je malo krušila stran je bilo potrebno več pazljivosti, ampak enkrat nanešena in suha se ni več premaknila nikamor! Ko jo odprete bo morda delovala malo bolj suha, vendar ni, takoj ko pričnete nanašati boste videli, da je precej močna gosta in tekoča. Od vseh efektov, ki jih tale maskara obljublja, mi je bilo še najbolj všeč to da mi jih vse lepo poudari in zgosti. Na žalost pa jaz tele maskare ne morem nositi, ker me po njej pečejo oči. Ne vem v čem je problem, tako da jo bom uporabljala res samo ko bom nujno potrebovala zelo močno maskaro, ki se ne bo stopila v vodi, vendar za vsak dan vsaj zame definitivno ni. V bistvu moram na tem mestu reči, da mi je druga maksara The ONE, ki sem jo ocenila tukaj, bolj všeč in jo bolj priporočam. Pa še nekaj slik izdelka :)




Tako, to so bile moje ocene izdelkov linije The ONE :) A ste morda poskusile kakšnega? Mene sta najbolj prepričala šminka in pa lak za nohte, verjetno bom še kdaj kakšnega poskusila :)

Še enkrat najlepša hvala Oriflame Slovenija za možnost testiranja :) Najlepša hvala vsem za pozornost ;)

Love, UniqaPoly


1 comment:

  1. Nice post, i will read you often ...i like Oriflame and Avon :-)

    Beauty Diaries

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)