Thursday, October 30, 2014

Ocena: Montagne Jeunesse - Blemish Mud face mask


Pozdravljeni! Zopet ocena, tokrat malo bolj kratka, ocenjujem pa masko za obraz znamke Montagne Jeunesse, ki sem jo dobila v test s strani MojaDrogerija.si :) Prejela sem masko za obraz z imenom Blemish Mud, ki je namenjena osebam, ki imajo težave s kožo, kot so nepravilnosti v smislu mozoljčkov.  Vsebuje nepozebnik, ki pomaga očistiti kožo, aloe vero, ki pomaga pri pospeševanju celjenja ranic in izboljša vlažnost kože, plus vrbo za izboljšanje prekrvavitve.

Maske načeloma ne uporabljam redno, čeprav jih imam dovolj in bi jih lahko... enostavno sem prelena ali pa preutrujena. No delam na tem, da bi jih uvedla v svojo tedensko rutino, saj se mi zdi, da dejansko precej pomagajo pri izgledu kože. Imam mastno do mešano kožo, malo je odvisno od letnega časa kako se mi koža obnaša, seveda pa so tu še razširjene pore in mozoljčki.

V test sem prejela testno velikost, torej 5g. Količina  mi je zadostovala za enkratno uporabo, nanesla pa sem jo čez celoten obraz in malenkost skozi spodnjo čeljust, saj se mi tam zadnje čase konstantno delajo mozoljčki. Drugače je redna količina maske 15ml, seveda pa je po odprtju potrebno masko ustrezno zapreti, lahko si pomagate s kakšno sponkico ali pa jo stisnete v kakšen lonček in zaprete.

Maska ima zelo močan vonj, zelo svež vonj, mislim da se predvsem vonja rožmarin. Vonj mi je sicer všeč, ampak je kar močan. Če nimate radi močno parfumiranih izdelkov ( tale ni ravno parfumiran, vsaj ne po sestavinah, ampak je res močan vonj), potem tele maske morda ne bodo ravno za vas. Barva maske je rahla svetlo zelena. Konsistenca maske je precej gosta, kar se mi zdi zelo dobro, da vam potem ne steče z obraza prehitro in omogoča lažji nanos. Lahko nanesete s kakšnim čopičem ali pa kar s prsti. Maska je na meni imela rahel hladilni učinek, vendar nič pretiranega ali motečega. Naredila mi je res lepo, mehko kožo, umirila rdečico po obrazu in po vnetih mozoljčkih. Predvidevam, da bi z redno uporabo res pripomogla k zmanjšanju pojava mozoljčkov. Spere se jo brez problemov, z mlačno vodo. Kožo pusti navlaženo, vendar bi jaz osebno vseeno po maski nanesla kakšen lahkoten serum ali pa morda samo aloe vero. Bonus je tudi da gre za izdelek, ki ne uporablja živalskih sestavin ali testira na živalih :)






Hvala MojaDrogerija za tester in upam, da vam tale kratka ocena pomaga pri izbiri prave maske za vaš obraz :)

Love, UniqaPoly

2 comments:

  1. Montagne Jeunesse so moje naj naj maske :D najbolši sta mi Peel off z granatnim jabolkom in Glinena z belo čokolado :D Čeprav za to z glino bi mogli drugačno pakungo lai pa manjše embalaže delat, ker s eposuši ne glede na to kako je zapreš :/ Probala sem pa še eno peel off mislim da je bila zeleni čaj pa je bila preveč ''alkoholna'' zame.

    ReplyDelete
  2. Hmm tole s čokolado se mi sliši zanimivo... :P Upam da kmalu še kakšno poskusim :)

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)