Friday, September 26, 2014

Review: Makeup Revolution London - Go to the city :)


Pozdravljeni! Še ena hitra ocena :) Tokrat lak za nohte, tudi tega sem prejela v oceno z Ličila.si :) Makeup revolutin London ima poleg izdelkov za oči, ustnicein obraz tudi linijo lakov za nohte. Trenutno jih je na strani Ličila.si na voljo kar 40 in več, če sem prav štela... :) Sama sem prejela odtenek Go to the city. Gre za zlat odtenek, hladne zlate barve z malenkost srebrnega pridiha.

Embalaža je lepo oblikovana stekčenička s klasičnim črnim pokrovčkom na navoj. Izdelka je 10 ml, cena pa precej ugodna, 1,95e. Čopič je klasičen, enostaven, tako kot kakšni Revlonovi laki. Nanos je enostaven in hiter, brez težav. 

Moj lak ima zelo dobro pigmentiranost in je prekriven že v enem samem nanosu. Slike objavljene na blogu so narejene z enim samim nanosom, brez podlaka ali nadlaka.  Brez teh dveh lakov mi gre tale lak zelo hitro dol in se prične krušit zelo hitro, praktično še isti dan. Načeloma si pomagam z nadlakom, da preprečim tako hitre poškodbe. No pri meni to žal ne pomeni kaj veliko razlike, z nadlakom mi uspe lak obdržati neokrušen morda dva dni, kaj več pa ne. Isto težavo imam z vsemi laki, ne glede na proizvajalca, tako da ne bi rada krivila lak, ker ne morem reči da je on kriv.

V ponudbi boste našli še veliko klasičnih odtenkov lakov in še nekaj bolj temnih in zanimivih, sama bi z veseljem še kakšnega imela. :) 

Še enkrat hvala Ličila.si za izdelek ;)



Love, UniqaPoly

2 comments:

  1. Replies
    1. Jaz osebno nisem za take barve, če že imam svetle nohte, je to navadno kaj bolj nevtralnega, tale je pa kar vpadljiv lak :) Mogoče kdaj poskusim še kak drug odtenek, pigmentiranost je precej dobra :)

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)