Friday, September 26, 2014

Review: I Heart Makeup - Blushing hearts - triple baked blusher :)


Pozdravljeni! Še ena ocena izdelkov, ki sem jih prejela v test, tudi tole srčkano rdečilo za lica je prišlo z Ličila.si :)

Torej najprej sem se razvajala z izdelki Makeup Revolution London, potem pa so Ličila.si prejela tudi I Heart Makeup kozmetiko in nekaj malega sem sprobala tudi jaz. Ocenila sem že njihov lip gloss tu, sedaj pa pride na vrsto še rdečilo za lica.

Embalaža je res prava atrakcija in največji plus tega izdelka. Najprej držite v rokah škatlico, potem jo odprete in notri vas čaka  v obliki srčka oblikovana kartonasta embalaža in "baked" rdečilo za lička. Sicer mogoče malo preveč roza za moj okus, ampak koncept mi je zelo všeč. V bistvu gre za kopijo veliko dražjega rdečila za lica znamke Too Faced.

Za testirat sem prejela odtenek  Blushing heart, cena izdelka na strani je 5,95e. Notri prejmete 10 g izdelka,  predviden rok trajanja pa je 12 mesecev. Gre za tako imenovano "baked" rdečilo, v treh različnih odtenkih, ki jih lahko nanašate samostojno ali pa mešate skupaj. Odtenki so variacije roza barve, prva barva je malo temnejša roza, z hladnim podtonom. V sredini je najsvetlejša roza tega trojčka, z rahlim zlatim podtonom, tretja pa je močna živa roza. Sama jih navadno nanašam  zmešane vse tri skupaj in ustvarijo zelo lepo obarvana lička. Odtenek bi morda malo bolj ustrezal zelo svetlopoltim, vsaj po mojem mnenju je roza rdečilo za lica oziroma variacije roza odtenkov bolj kompatibilno z svetlopoltimi, z nevtralnim ali hladnim podtonom. Na meni tole sicer izgleda dokaj naravno, vendar je malo preveč roza, moj podton pa malo preveč topel in rumen. Seveda je potem odvisno tudi od podlage ki jo uporabljate, moji tekoči pudri pa imajo načeloma vedno rumenkast podton.


Nanos je enostaven, navadno uporabljam Essence čopič za rdečilo, ki je na voljo v njihovi redni ponudbi ali pa čopič za puder iz H&M, ker je velikost ravno pravšnja in omogoča hiter in enostaven nanos.

Pigmentiranost je kar precej dobra v tem primeru, moram reči da je potrebno zelo malo izdelka pa ste lahko hitro preveč nanesli. Meni se je to že nekajkrat zgodilo, ko sem hotela da se barve dobro pomešajo med sabo na čopiču pa sem potem nanesla preveč in so bili potrebni dodatni popravki.

Obstojnost je pa nekje srednje, po nanosu najprej deluje zelo obetavno in močno in drži vsaj pol dneva, potem pa se prične poznati, da se barva kar izgublja, ampak enakomerno, tako da ni nikoli problem, da bi izgledali lisasto ali kaj podobnega. No na meni, z mastnim tipom kože in tekočim pudrom in vsemi ostalimi izdelki ta izdelek zdrži nekje 4 ure brez težav, potem pa se že pozna bledenje. Verjamem da drugi tega niti ne opazijo, sama pa razliko kar hitro opazim.

Nekako še najbolj prepriča ravno srčkana embalaža, vendar to  ni dovolj velik razlog za nakup izdelka. Na voljo imate tri različne možne kombinacije teh srčkov, morda se najde tudi kaj za vas. Sama nisem toliko navdušena nad samim izdelkom in se za nakup ne bi odločila. Upam da vam ta ocena kaj pomaga, morda boste ve imele z izdelkom boljše izkušnje.

Najlepša hvala Ličila.si za izdelek :)



Love, UniqaPoly

8 comments:

  1. Nehajte že dražit s temi rdečili :D

    Prelep!

    ReplyDelete
  2. Ta rdečila pa res super izgledajo :D
    Čuovito pakiranje in pigmentacija, pa še super post!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ;) Glede na to da je Too faced okoli 30e, je tole izjemno ugoden nadomestek... po kvaliteti pa ne vem ali sta primerljiva ali ne, nisem poskusila obeh.

      Delete
  3. Se strinjam s Katjo, hahaha :P super review, mene tudi najbolj pritegne embalaža, ne vem pa koliko bi ga uporabljala, zato se pa še nisem odločila za nakup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Jaz ga verjetno sama od sebe nebi kupila, če bi se vdala bi se verjetno ravno zaradi embalaže. :)

      Delete
  4. Meni je pa super blush, ga rada uporabljam. Embalaža je pa itak super cute <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super da ti ustreza :) Ni slab blush, ampak opazim da na meni ne obstane dolgo, mogoče je kriva podlaga ali pa pač samo kombinacija z mojim tipom kože.

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)