Friday, February 24, 2017

Dobrodelna pustna karavana lepotnih blogerk!
Pozdravljeni! Bliža se pust in pustno rajanje, marsikje se bo pustno dogajanje začelo že jutri! Letos se prvič udeležujem dogodka z druge strani, ne kot pustna šema, ampak kot nekdo, ki bo pomagal drugim, da se pripravijo na pust! Skupaj s soblogerkami namreč organiziramo dobrodelno pustno karavano lepotnih blogerk! Več o njej pa v nadaljevanju!
Uradna fotografija z dogodka.

Gre za akcijo, ki jo je že prejšnja leta sprožila Nika Veger in se nadaljuje tudi letos. Letos sem se odločila, da se pridružim tudi sama. Obožujem ličila, imam kar pestro zalogo in ideja, da morda z nekaj časa in dobre volje popestrim dan otrokom, ki bi si želeli pustne maske, me je prepričala, da se tokrat tudi sama pridružim. Torej gre za prostovoljno dobrodelno dogajanje v režiji Nike ter soblogerk! Glavni fokus je ustvarjanje brezplačnih pustnih poslikav otrokom iz ranljivejših skupin! 

Letos se akcija širi izven Ljubljane in sicer v Izolo, Maribor, Velenje, Škofjo Loko! V Ljubljani nas boste našli v soboto, 25.02., v Maxi veleblagovnici, spodaj pri ItStyle stojalu, namreč ItStyle se je letos pridružil naši karavani kot sponzor! Pustno ličenje v Maxi-ju bo trajalo med 9. in 13. uro! Kasneje bomo ličile otroke v Mladinskem domu Malči Beličeve. V Ljubljani pri pustni karavani sodelujemo Nika, moja malenkost ter soblogerke Ajda, Ina, Ana, Ana Ina ter Tara!

V Izoli bosta soblogerki Jasna ter Kristina nudili pustno ličenje v torek, 28.02. okoli 9. ure v vrtcu Mavrica. Skupaj z malčki bosta nato odšli v Dom upokojencev Izola na medgeneracijsko pustovanje. Popoldan, od 14. ure dalje bosta poslikave nudili na pediatričnem oddelku v Splošni bolnišnici Izola.

V Mariboru se boste lahko udeležili pustne karavane v dopoldanskih urah v dnevnem centru Pika, ličila pa bosta soblogerki Ana ter Tjaša.

V Velenju boste lahko pustno rajali skupaj z blogerko Ano ter Anjo v soboto, 25.02., med 9. in 12. uro. Karavana se bo ustavila v Centru za usposabljanje, delo in varstvo na Dobrni.

Podružili se bomo tudi v Škofji Loki, kjer bomo pustno ličenje nudile v Dnevnem centru za otroke in mladostnike, okvirno med 9. in 12. uro, pustne maske pa bomo ustvarjale Ina, Ana, Ana Ina ter moja malenkost.

Uradna fotografija z dogodka.


Udeleženke smo imele priložnost spoznati ItStyle dekorativno kozmetiko od blizu, nekaj zanimivih izdelkov se je našlo tudi v naših make-up kovčkih. Z njimi bomo ličile otroke ter mladostnike in jim poskušale polepšati pustno dogajanje. Namen je deliti dobro voljo in narisati nasmeh na obraze mladih pustnih šem!

Na druženju v Maxijevi veleblagovnici smo tako skupaj spoznavale trike in načine kako ustvariti bolj enostavne ali pa bolj zahtevne maske. Dobile smo tudi kar nekaj idej in naš model je bila super pridna Amalja. Nekaj motivov in poslikav pa si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

Uradna fotografija z dogodka.

Uradna fotografija z dogodka.
Fotografija- Nika Veger.

Fotografija- Nika Veger.

Fotografija- Nika Veger.


Akcija ni izključna samo za lepotne blogerke, v kolikor želite se lahko še vedno pridružite! Lahko uporabljate seveda tudi svoje izdelke, tu ni ovir. Če imate čas, dobro voljo in željo po ustvarjanju ste seveda dobrodošli! Za več informacij kontaktirajte Niko - Beautyfullblog - beautyfullblogsi@gmail.com :)

Hvala za pozornost! Zelo vesela bom, če boste objavo delili naprej! :)

Love, UniqaPoly

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)