Monday, September 5, 2016

Cvetlični raj Kozmetike Afrodite!


Pozdravljeni! Pred poletjem sem bila povabljena na zelo zanimivo in drugačno predstavitev novih gelov za prhanje znamke Kozmetika Afrodita. Predstavitev se je odvijala v sklopu ljubljanskega tedna mode, povabili pa so nas na prav poseben sprehod po skrivnem vrtu. Čeprav o samem dogodku nisem pisala, ste lahko zasledili nekaj slik na družabnih omrežjih. Spomin na super predstavitev in družaben dogodek pa mi obujajo kar vsi geli za prhanje iz kolekcije "Secret garden"/Skrivni vrt - Lovely Roses, Romantic Peony, Magnolia Blossom ter Wild Orchid! Kako so se geli za prhanje odrezali pri meni pa si lahko preberete v nadaljevanju! :)



Linija cvetličnih gelov za prhanje SECRET GARDEN je izšla letos pomladi in si je do sedaj priborila že veliko privržencev. Je idealna za vse, ki imate radi nežne, cvetlične vonje. Na voljo je torej skupno štiri različnih gelov za prhanje, od tega sta dva kremna ter dva oljna. Na izbiro imate nežni cvet magnolije, klasično vrtnico, divjo orhidejo ali pa romantično potoniko. 

Embalaža gelov je med seboj čisto podobna. Gre za plastenko, ki vsebuje 250 ml izdelka, vsako pa krasi lep cvetličen dizajn. Izdelek se enostavno iztisne iz plastenke, le te pa niso pretrde ali premehke. Geli za prhanje ne vsebujejo parabenov, parafinot ter silikonov. Seveda imajo tudi koži prijazen pH. 





Geli za prhanje se torej delijo na dva kremna ter dva na oljni bazi! Sama sem se takoj zagrela za oba oljna in sem seveda veliko pričakovala! Kremni geli Kozmetike Afrodite me do sedaj tudi še niso razočarali, na primer kremni gel iz romantične pomladne omejene izdaje Bouquet of Flowers! Kljub temu sem se v štartu veliko bolj nagibala h oljnim teksturam. Po telesu imam normalno do mešano kožo, vsake toliko me pesti res suha koža na nogah. Moram reči, da so se vsi štirje geli odrezali odlično! Prvega sem poskusila Lovely Roses, saj so vrtnice nekako ene izmed tistih rož, ki jih vedno obožujem in vem, da mi bo vonj vrtnic všeč! Kremni gel je ravno prav gost in kremast, se lepo speni in kožo nežno očisti. Tekstura je lahka, nemastna in  vonj nevsiljiv,. Enako velja za romantično potoniko, drugi kremni gel, ki je na voljo. Vsi štirje vonji so v splošnem precej nežni in seveda, cvetlični. Skratka odlični za vse nežne dušice, ki bi rade vonjale svež šopek rož vsak dan, pa to seveda ni vedno mogoče. Ker se poletna sezona počasi bliža koncu, se mi zdijo geli za prhanje odlična priložnost, da spomin na poletje še malo podaljšamo in na tople sončne dni, ko je vse še zeleno in raste. Lovely Roses se pohvali z nežnim, klasičnim vonjem vrtnic, medtem ko je vonj potonike še bolj lahkoten in deluje malce bolj parfumasto. Prepričana sem bila, da mi bosta druga dva gela bolj všečna, saj imam rada oljne verzije, pa moram priznati, da sta me oba kremna tudi prepričala! Oljna gela za prhanje sta na voljo z vonjem magnolije ali orhideje. Oba sta zelo nežna, osebno se mi vonja zdita bolj nežna kot pri kremnih gelih. Tekstura je bolj tekoča, ampak tudi nežna, hranljiva in koži zelo prija. V poletnih mesecih, ko je bila moja koža bolj normalnega tipa sem imela občutek, da sta kremna gela čisto dovolj vlažilna zame. Pred poletjem ter sedaj na prehod z jesenjo, pa mi zopet bolj ustrezata oba oljna gela. Oljni gel z vonjem orhideje deluje malce sladko in hkrati cvetlično, medtem ko je oljni gel magnolije čisti cvetličen in me med prhanjem res spominja čisto na cvet magnolije. Koža je odlično sprejela tudi oljna gela, glede negovalnih in vlažilnih učinkov pa moram reči, da so se dejansko vsi štirje geli odrezali super, čeprav na jesen vedno čutim potrebo po bolj hranljivih izdelkih in oljnih bazah. V primeru, da imate bolj suh tip kože po telesu, vam bolj priporočam, da poskusite oljne gele, v kolikor pa ocenite, da imate bolj normalen tip kože, poskusite kar vse štiri! Na koži ter med prhanjem se vonji lepše razvijejo kot se jih vonja iz same embalaže, predvsem se mi zdi, da sta vonja orhideje in magnolije v akciji bolj intenzivna in prijetna, kot kadar ju povonjam direktno iz embalaže. Skratka pravi cvetlični raj za vse ljubitelje rožic!







Ste že poskusili gele za prhanje kolekcije SECRET GARDEN? So vam všeč? 

Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

**Izdelke sem prejela v test. Mnenje o izdelkih je vedno iskreno in temelji na lastni izkušnji s produkti.

2 comments:

  1. Ja res so super. Oljni pa je zakon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se strinjam! Najbolje je poskusiti kar vse, za vsako razpoloženje drugo rožico! ;)

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)