Friday, January 22, 2016

Modni nakit z Avonom!





Pozdravljeni! Tokrat bom govorila o nakitu znamke Avon, ki sem ga prejela že pred novim letom, pa nikakor ni prišel na vrsto. Vsi, ki redno ali pa samo občasno spremljate Avonove kataloge že veste, da imajo vsakič v ponudbi tudi cel kup super nakita, torbic, denarnic, šalov, občasno tudi rokavičk, nogavic, pižam, ur ter podobnih dodatkov. Sama sem imela tokrat priložnost poskusiti kompletek prstanov ter zapestnico!

Anjali set prstanov trenutno ni na voljo v katalogu, lahko pa na spletni strani Avon Slovenija najdete Yessenia zapestnico. Za prstane nisem prepričana, če bodo še na voljo, lahko pa trenutno najdete naslednje kompletke - Metal Twist set 4 prstanov, Carrie set prstanov, Serena prstan. Yessenia zapestnico pa dopolnjuje še Yessenia ogrlica, ki se popolnoma ujema v dizajnu.

Najprej nekaj malega o prstanih! Set je sestavljen iz treh barv, kar omogoča bolj pestro kombiniranje odtenkov - zlata, srebrna ter bronasta. Kompletek sestavljajo štirje srebrni prstani v štirih različnih velikostih, trije zlati v dveh različnih velikostih, dva bronasta ter trije zlati s kristali v dveh različnih velikostih, torej skupno kar 12 prstanov! Kompletek mi je bil najbolj zanimiv ravno zaradi različnih barv ter velikosti, ki omogočajo, da prstane nosite na drugačen način, kot smo bile vajene do sedaj! Če spremljate lepotne ter modne blogerke, potem ste zagotovo že zasledile nošenje večih prstanov naenkrat ter ožje, manjše prstane na prvem členku prsta, medtem, ko večje na koncu prsta. Sama najraje kombiniram  zlate ter bronaste ter srebrne z zlatimi s kristali. Nekaj primerov kombinacij pa vas čaka na spodnjih slikah!








Vsak izmed prstanov je malce drugačen, ima drugačen dizajn, relief, je malce drugače oblikovan. Tako so kombinacije lahko naštete. Lahko bi tudi nosila samo enega izmed prstanov naenkrat, lahko dva, ali vse ter si jih razporedila na obe roki. Možnih kombinacij je res veliko, zato je tale kompletek tako poseben in primeren tako za vsakodnevne izhode kot tudi za posebne priložnosti. Čeprav so nekateri prstani ožji ter namenjeni, da se jih nosi višje na prstu, vseeno ne drsijo s prsta dol, niti pri umivanju rok, čeprav jih sama raje odstranim ter jih potem spet nataknem nazaj, saj mi je na tak način lažje obrisati roke do suhega, hkrati pa pazim na prstane, da bodo čim dlje ostali taki kot novi. Prstani so lahki in prijetni za nošenje, predvsem pa drugačni in zabavni ter omogočajo kombinacije, ki jih prej nisem bila vajena nositi in so, vsaj zame, super sprememba!

Ter še nekaj besed o zapestnici, ki me je prav tako navdušila!  Zapestnica je tako kot prstani, prevlečena s prevleko, tokrat z zlato. Je lahka zapestnica, prijetna za nošenje ter se enostavno zapenja, na krokodilčka, kot smo vajeni pri podobnih izdelkih. Sama imam vseeno občasno težave pri zapenjanju, zato prosim dragega naj mi pomaga. :P Zapestnica je od začetka krokodilčka pa čisto do konca sistema za zapenjanje dolga 21 cm, zapenjanje pa je prilagodljivo in si lahko sami nastavite na željeno dolžino. Sestavljena je iz treh finih, tankih zlatih ketnic na vsaki pa se nahaja različen obesek. Dva obeska imata statično pozicijo, saj sta dodana v zapestnico fiksno, med ketnico, medtem, ko je obesek v obliki zlate cevke premikajoč in se premika po ketnici. To mi je morda včasih malce moteče, saj se mi ta cevka rada obrne stran od ostalih dveh obeskov in jo potem popravljam nazaj. Predvidevam, da je Yessenia ogrlica izdelana podobno, vendar ker se ogrlica načeloma manj premika kot zapestnica, menim, da je pri ogrlici manj težav z uravnavanjem obeskov. Vsaka izmed ketnic je pripeta posamezno na zapenec in jo lahko po želji odstranite ali dodate nazaj. Vsaka stran ima posebej zapenec, ki omogoča, da odstranite ketnico ter nosite samo eno ali dve ketnici, poleg tega pa ne potrebujete klešč, da bi sami odstranjevali ketnice. Izmed treh obeskov mi je najbolj všeč okrogli zlati, ki ima rahel relief, kot tolčen zlatnik. Zapestnica deluje zelo elegantno, skupaj v kombinaciji z ogrlico bi bila zelo primerna za večerne izhode. Načeloma, ko jo nosim se malce prepleta med sabo, kot lahko vidite na spodnji sliki, vendar vseeno se nikoli ne zaplete preveč in vedno izgleda lepo!







Ste tudi ve ljubiteljice nakita? Sama načeloma nisem bila pristaš zlatega nakita, sedaj pa me vedno bolj navdušuje! Tako set prstanov kot zapestnico zelo rada nosim, kot lahko vidite na sliki so možne tudi super elegantne ali pa svetleče kombinacije, odvisno kam se odpravljate!

Upam, da vam je bila objava v pomoč! Avon ima res čudovit nakit, ki ga z veseljem priporočam, saj me je navdušil in prepričal! :) Pazljivi morate biti le pri kataloških obdobjih, saj se ponudba spreminja ter tudi cene lahko variirajo. Trenutno lahko kupite Yessenia zapestnico za 13,90 evra, ogrlico pa za 12 evrov. :)

Hvala za pozornost!


Love, UniqaPoly


*Izdelke sem prejela v oceno

8 comments:

  1. Prstančki so lušni <3

    Mi je Avonov nakit drugače zelo všeč, sploh ker ne zarjavi. Že res da se podobne stvari najde na Ebayu veliko ceneje, ampak zarjavijo hitro..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, se strinjam! :) Meni ni še nič zarjavelo, pa nosim že par mesecev, medtem ko sem recimo na Aliexpress najdla super nakit pa mi je zarjavel in se luščil že po treh dneh... mene je Avon prepričal, cenovno pa ja, na spletu se najde marsikaj, kvaliteta je pa seveda vprašljiva.

      Delete
    2. Meni tudi ne, ene uhančke imam že skoraj dve leti, pa so še vedno kot novi, sem prav presenečena :D

      Jaaa, jaz sem na Ebayu vzela te midi prstančke, dvakrat nosila, pa so zarjaveli čisto.. sem jih lahko samo stran vrgla. Škoda tudi tistega eura..

      Delete
    3. Slišim veliko pohval na Avonov nakit, predvsem, da ne rjavi ali pozeleni, meni je to super! Ja včasih je res škoda, sploh če imaš možnost ujet kak popust akcijo pri nas pa da veš, da so izdelki preverjeni in res ne bodo takoj zarjaveli.

      Delete
  2. Všečno<3 Avon ima zelo zanimiv nakit in začuda je res dobrega materiala. Ni ne oksidira. Mojo sorodnica prisega na njihov nakit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Ja imajo včasih zelo lepe kose, pa se potem vedno ustavim in si rečem, da še tega nakita, ki ga imam ne nosim pol tolko kot si zasluži, pa si ne kupim veliko, čeprav me zelo mika! Meni tudi ni še oksidiralo, bom pa vidla kako bo čez recimo leto, predvidevam, da če bi bi mi že. :)

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)