Sunday, July 31, 2016

Poletna razvajanja: Adria Spa - Antistres olje za masažo :)



Pozdravljeni! Poletje je idealen čas za sprostitev in odklop od vsakdanjih skrbi! V pomoč so nam lepo vreme, letni dopust ter seveda tudi odlična kozmetika! Tokrat bom govorila o Antistres olju za masažo znamke Adria Spa! Če mi je pomagal, da sem se sprostila, pa preberite v nadaljevanju!




Embalaža - Najprej je izdelek pakiran v lično škatlico, temu pa sledi plastenka, ki vsebuje 150 ml izdelka. Izdelek se zapira zelo enostavno s črnim pokrovčkom na poklop. Doziranje je enostavno, samo stisnete željeno količino v dlan ter nanesete na kožo. Morda bi bila embalaža še boljša, če bi imela pumpico. Plastenka je vijolične barve in ne prepušča svetlobe, kar je seveda super za sam izdelek. 

Cena, dostopnost - Za 150 ml izdelka boste odštevali 9,90 evra, izdelek pa najdete na spletni strani Adria Spa!

O izdelku - "Sproščujoči učinek eteričnih olj pomaranče, mete, limone in sivke blagodejno vpliva na odpravljanje stresa. Vsebuje naravna rastlinska in eterična olja, brez konzervansov, umetnih barvil in dišav."



Olje je hitro postalo eno izmed redno uporabljenih! Prepriča me sam vonj izdelka, ki je res zelo osvežilen in sproščujoč. Gre namreč za kombinacijo svežine pomaranče, mete, limone in odlične sivke, ki tako negujejo kožo kot tudi preko svojih naravnih lastnosti in vonja delujejo blagodejno in pomirjujoče. Olje ima primerno tekočo teksturo, vendar vseeno dovolj gosto. Nanaša se ga enostavno in hitro, vpija pa se relativno hitro, tako, da za daljše masaže običajno porabim malce več izdelka. Včasih si ga nanesem kar tako, ker mi lepo diši in me odlično pripravi na nočni spanec. V večini primerov ga uporabljam kot del mojega večernega rituala, tik pred spanjem, včasih pa tudi takoj po tuširanju po gibanju, teku ali dolgem sprehodu, saj se mi zdi, da kombinacijo lepo poživi tudi moje utrujene noge. Olje se vpija relativno hitro, kože ne masti, ne pušča lepljivega občutka ter lepljivih udov, na katere bi se potem lepila oblačila ali posteljnina. Olje sem nanašala na kožo tudi po depiliranju/britju in mi je lepo pomirilo kožo. Ni bilo nobenih negativnih reakcij ali srbečice ter rdečica po uporabi. Koža je po uporabi mehka in lepo navlažena, se mi pa zdi, da olje ni tako zelo hranilno kot je na primer arganovo ali pa karitejevo maslo. Zato se mi zdi še bolj primerno za vroče mesece, saj neguje, vendar kože ne obteži.

Za masažo ga navadno uporabim kar čimprej po prhanju, saj želim, da je koža še malo vlažna in izdelek res dodobra vtrem. Poleg tega, da s tem spodbudim cirkulacijo in izboljšam tonus kože se ob tem tudi skoncentriram, sprostim, dodobra umirim in pripravim na večerni počitek.

Alternativna uporaba olja, ki se je tudi rada poslužujem je, da si zmešam domačo kopel - sol, himalajsko roza sol, posušeno sivko ter metine lističe ter nekaj olja. Vse to si zmešam skupaj ter si pripravim odlično sproščujočo ter hkrati negovalno kopel! :) Ker ne maram, da mi lističi plavajo po celi kadi, jih navadno namočim posebej, kot bi si delala čaj in to dodam v kopel ali pa jih dam v čajno vrečico ter jih potopim skupaj z ostalimi sestavinami v kad.






Upam, da vam je kratka ocena v pomoč! Če so vam všeč sveži citrusni izdelki in vas le ti sprostijo po napornem dnevu, vam priporočam, da poskusite izdelek! Sploh v poletnih mesecih je olje postalo moj redni spremljevalec!

Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

**Izdelek je bil poslan v test.

3 comments:

  1. Waaaw, prečudovite fotografije! <3 In olje se bere super, obožujem anti stress izdelke! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! <3 Ja meni je zelo všeč, sploh ker mam rada take citrusno sivkine kombinacije :)

      Delete
  2. uu kakšno simpatično olje! slikice so pa top :D

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)