Tuesday, May 31, 2016

Limonada za nego kože - ADRIA SPA pena za tuširanje Limona & Suhocvetnica ;)



Pozdravljene! Ste tudi ve ljubiteljice svežih vonjev? Sama jih obožujem in vam v tokratni objavi predstavljam ADRIA SPA peno za tuširanje limona & suhocvetnica! Tako je, prav ste prebrali - ob vseh inovacijah na področju nege telesa obstaja tudi pena za tuširanje! 



Gre za podoben izdelek, kot sivkina pena, o kateri sem pisala že lani in sicer si lahko objavo pogledate tukaj! Razlika je predvsem  v tem, da se je sivkina ob kontaktu z vodo iz gela spremenila v peno, pri tej pa je formulacija malce spremenjena in takoj ven pride pena. 

Gre torej za regenerativno peno za tuširanje  z eteričnim oljem suhocvetnice in sladko noto limone. Sama imam manjšo, potovalno verzijo! Kovinska embalaža s pokrovčkom ter pumpico vsebuje 50 ml izdelka, cena pa je 4 evre! Večja velikost je tudi na voljo in sicer vsebuje 150 ml, cena pa je 6 evrov. V kolikor imate namen iti na krajše potovanje, dopust ali pa recimo za kak teden na morje, se mi zdi tale manjša embalaža kot nalašč za v toaletno torbico!


Izdelka se porabi relativno malo, en potisk zadostuje za eno umivanje. Meni je super, ker jo lahko uporabljam tudi kot podlago za britje nog ali podpazduh, podobno kot sem uporabljala tudi sivkino! 

Kot sivkina je tudi limonina pena zelo nežna ter hkrati učinkovita. Vonj je res prijetno svež in limonast. Nekaj vonja ostane tudi na koži po uporabi, vendar zelo malo in ne gre za izjemno parfumiran izdelek, kar bo gotovo všeč tudi vsem z bolj občutljivo kožo. Koža je po uporabi lepo osvežena in čista, nisem izkusila nobenega zategovanja ali draženja.

V kolikor se pripravljate na poletne mesece, vam bo ta izdelek zagotovo služil kot odlična osvežitev! Vonj je tako univerzalen, da bi lahko bil primeren tudi za moške. ;)

Poleg kombinacije sivka/oliva ter limona/suhocvetnica, vam je na voljo še Aloe vera ter limonska trava/pomaranča.

Izdelek najdete na spletni strani Adria Spa!


Sestavine (INCI): Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Isopentane, Sodium Cocoyl Isethionate, Isobutane, Isododecane, Parfum, Cocamidoprooyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Peg - 4 Rapeseedamide, Peg-90 Glyceryl Isostearate, Citric Acid, Sodium Benzonate, Sodium Chloride, Helichhrysum Italicum Compositae, Laureth - 2, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, D-Limonene




Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

**Izdelek sem prejela v test, objava in ocena sta rezultat osebnega testiranja in nista bili pogojevani.

2 comments:

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)