Sunday, May 15, 2016

Butična kozmetika - LaBri Vilinska lepota:)



Pozdravljeni! Danes se vračam s kratkim zapisom o še enem dogodku in sicer, tokrat sem se udeležila predstavitve butične kozmetike LaBri Vilinska lepota. Redni bralci in bralke boste ime zagotovo prepoznali, saj sem o izdelkih že govorila, ko sem jih prejela v objavi New In March, o čistilnem mleku, ki se je uvrstilo med moje aprilske favorite pa si lahko preberete tudi tukaj!



Izviren cvetličen foto kotiček :P

Dogodek se je odvijal v Loliti, ob družbi sadnih napitkov ter seveda tudi odličnih slaščic! O LaBri Vilinski lepoti sem sama sicer že kar nekaj prebrala in slišala, vendar nisem še nič zapisala o njih posebej. Zato sem se odločila, da pripravim eno krajšo posebno objavo o dogodku in sami znamki. Za znamko stoji dr. Brigita Lapornik, ki je v prostem času želela zase pa tudi za druge ustvariti nekaj drugačnega, nekaj kar se ne prodaja na običajnih drogerijskih policah. Predstavitvi se je pridružila tudi Tjaša Kokalj Jerala, ki je nam je predstavila tudi svojo izkušnjo s kozmetiko.

Za kaj sploh gre pri kozmetiki LaBri? Kozmetika se predstavlja kot naravna, polna energetskih esenc ter z butično izdelavo. Kozmetika je izdelana v Sloveniji, sestavine pa so predvsem certificirane ter naravne. Glavna sestavina vsakega izdelka so cvetlične esence, ki pa so v tem primeru uvožene iz Velike Britanije in imajo vse potrebne certifikate za naravno kozmetiko. Vse sestavine so skratka evropskega porekla, sam izdelek pa je narejen prav pri nas. 

O samih izdelkih je spregovorila tudi sama ustvarjalka, dr. Brigita Lapornik - »Ker gre za energetizirano kozmetiko, je zelo pomembno, da le ta ni narejena masovno. Važno je, da je vsak izdelek izdelan z dobro energijo. Želim imeti tudi oseben pristop in povezavo s strankami. Nenazadnje pa je pomembno tudi to, da si želim izdelovati svoje izdelke, da neizmerno uživam ob izdelavi svoje kozmetike, to pa je izvedljivo samo ob majhni butični proizvodnji«.




LaBri kozmetika predstavlja štiri različne kozmetične linije z ekstrakti  cveta češnje, lilije,  maka, malve, ilang-ilanga, vodne lilije, sivke in orhideje.

Za čiščenje obraza so na voljo cvetlično čistilno mlekz esenco čiščenja lesniko, prav tako z lesniko je na voljo tudi cvetlična čistilna pena. Po čiščenju lahko uporabite še micelarni cvetlični tonik, katerega embalaža me je najbolj navdušila!

Za nego kože so vam na voljo različne kreme in sicer za nego mlade  kože Cvet češnje - lahka krema za mlado kožo,  za suho kožo Cvet maka - krema za suho kožo, za mastno in mešano kožo Cvet Ilang ilang - krema za mastno in mešano kožo, krema za normalno kožo Cvet vodne lilije ter krema za specialno nego z esenco lepote Cvet divje orhideje -  krema za specialno nego.

Na voljo vam je tudi univerzalna krema Cvet prave sivke, ki ima lažjo, plastično embalažo in je primerna tudi za v torbico. 

Za nego kože telesa so najbolj primerne kreme Cvet Malve, ki se med seboj razlikujej glede na namen! Več informacij o izdelkih lahko najdete na spletni strani labri.si!





Kot sem že navedla zgoraj, sem sama že testirala čistilno mleko ter kremo za mlado kožo, več o obeh izdelkih pa izveste kmalu! :)

Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)