Tuesday, April 19, 2016

Popolna pomladna dišava: Oriflame - Delicate Cherry Blossom




Pozdravljeni! Pomlad je končno tu, toplejši dnevi se kar vrstijo, med njimi seveda tudi deževni, a nič zato. Tako kot pri ličenju se tudi pri dišavah navadno odločim za bolj nežne in tokrat predstavljam popolno spomladansko dišavo - Oriflame Woman's Collection Delicate Cherry Blossom EdT. Dišavo sta ustvarili Marie Salamagne ter Nathalie Lorson, gre za cvetlično sadno in lesno kombinacijo v enem, kjer prevladujejo note sladkega mandlja, češnjevih cvetov, posončnic ter sandalovine.





Najprej vas pozdravi lična škatlica  v nežno roza barvi in printom cvetočih češenj s strani.  V škatlici se nahaja steklenička, ki vsebuje 50 ml izdelka. Doziranje je enostavno, s sprejem, ki ga pokrije ujemajoči zlati pokrovček. Embalaža je vitka, zavzame zelo malo prostora na kopalniški polički in je v bistvu precej klasična. Gre za toaletno vodico, ne za parfumsko, zato je izdelek še toliko bolj odličen za pomladne dni, saj je vonj temu ustrezno veliko bolj nežen.


Oriflame je o dišavi zapisal tako: "Pobegnite v živahen sadovnjak, poln visečih rož. Izkusite nežne zgornje note sladkega mandlja, ki mu sledijo osrednje note prefinjenih češnjevih cvetov. Vonj se končno umiri z nepozabnim zaključkom sandalovine."


Sestavine: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, FARNESOL, PHENOXYETHANOL, CI 16035, CI 19140



Vonj toaletne vodice je res popoln za pomlad in odličen za vse, ki imate rade cvetlične dišave. Sama najbolj vonjam ravno vonj po cvetočih češnjevih cvetovih, vonj pa je veliko bolj intenziven ravno zaradi osnovne note sandalovine. Vonj mandlja sama toliko ne zaznam, vsaj ne razločim ga tako očitno, vendar v kombinaciji super paše poleg, saj doda vonju nekaj dodatne sladkobe in ga lepše uravnovesi.

Obstojnost je lahka do srednja, saj gre za toaletno vodico in ne za parfumsko vodico. Na sebi dišavo vonjam še kakšni dve do tri ure po nanosu, potem pa jo rada ponovno nanesem. Najbolje se obdrži na vratu, laseh ter na oblačilih, saj te dele tekom dneva najmanj drgnem ali umivam, tako kot na primer roke oziroma zapestja s katerih vonj kar hitro tudi sama sperem.





Osebno sem nad vonjem toaletne vodice čisto navdušena! Ni presladka, kar mi je zelo pomembno, ni preveč klasično cvetlična ampak je ravno prav uravnovešena. Dodatek sandalovine pa ji omogoča malce več moči, globine ali intenzivnosti ter seveda, malce boljšo obstojnost. Kljub temu, da vsebuje dva težja vonja, sladke mandlje ter sandalovino se vonj češnjevih cvetov zelo lepo razloči in prevladuje, tako pa dišava deluje super pomladno in je moja redna spremljevalka!




Dišavo najdete na spletni strani Oriflame, redna cena izdelka je 22,90 evra. Upam, da vam je bila moja kratka ocena v pomoč! Ne pozabite se razvajati ;)

Hvala za pozornost!

Love, UniqaPoly


*Izdelek sem prejela v oceno

2 comments:

  1. mislim, da je ta toaletna vodica ravno zame ! :D si me popolnoma navdušila :D obožujem cvetlične sladke vonje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poskusi ga, res je super vonj! Pa ni presladek, jaz ne maram, če so preveč na "cotton candy" ali pa vanilijo :P

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)