Monday, January 11, 2016

Zimska nega kože - Adria Spa BioBalm - Arganova krema za telo in obraz :)



Lepo pozdravljeni! Če ste že prebrali mojo zadnjo objavo NEW IN Deceber 2015, potem ste že vedeli, da se bodo v januarju vrstile ocene izdekov, ki sem jih prejela v zadnjih mesecih prejšnjega leta. Tokrat pričenjam sezono novih ocen z izdlekom, ki sem ga prejela v test s strani Adria Spa in sicer z Arganovo kremo za telo in obraz.

Najprej nekaj besed o izdelku! :) Arganova krema je bogata z arganovim oljem in alantoinom. Alantoin je glavna zdravilna učinkovina gabeza, ki spodbuja obnavljanje kože in pomaga pri zdravljenju brazgotin. Zaradi sestave nenasičenih maščobnih kislin in visokega dela vitamina E je arganovo olje eden izmed najboljših anti age olj. Krema vsebuje tudi kakavovo in shea maslo.

Embalaža je preprosta in učinkovita. Plastičen bel lonček z nalepko ter belim pokrovčkom na navoj, ki se lepo zapre in tesni. Vsebuje 100 ml, kar se bo morda komu zdelo malo, ampak vseeno količina kar dolgo zdrži. Gre za nekje srednje velik lonček, ki je rahlo bolj podolgovat in tudi ne zavzame veliko prostora na polici. Plus meni je zelo všeč, da ima raven pokrovček, ker vedno odlagam na kremo še kaj drugega (preveč kozmetike in ne gre drugače kot da zlagam eno na drugo :P). Cena kreme je v spletni trgovini Adria Spa 9 evrov.


Sama tekstura kreme je gosta, kompaktna, podobna skoraj kakšnemu maslu za telo, pa vendar lažja. krema je lepo mazljiva in se tudi zelo hitro vpije v kožo, sploh glede na to, da gre za zelo hranljivo kremo. Ima odličen vonj, v katerega sem se takoj zaljubila! Težko ga opišem, ker načeloma samo arganovo olje, če je res naravno nima nekega vonja, ampak tale krema je kombinacija še drugih sestavin in ima tak rahel vaniljasto - oreškast pridih! Poleg tega vonj ni pretirano močan pa tudi ne prenežen, ter tako nežno odišavi kožo ter na telesu ostane še nekaj časa po tem, ko se krema vpije v telo. V kolikor iščete in uporabljate izključno neparfumirane izdelke, potem morda tale krema ne bo ravno najboljša izbira za vas. Zelo sem zadovoljna tudi z dejstvom, da krema ne pušča nobenega mastnega ali lepljivega filma po nanosu, koža se ne lepi na oblačila ali posteljnino. 

Seveda, vas verjetno zanima tudi, ali krema deluje? In odgovor je da in to odlično! Kremo sem večinoma uporabljala po dolžini nog ter rokah, predvsem komolcih in morda še kakem drugem delu telesa, kjer sem imela malce bolj suho kožo. Krema odlično nahrani in navlaži, ter to vlago ter izboljšano stanje tudi dlje zadrži. Načeloma imam pozimi vedno čisto suho kožo na nogah ter se lahko prav vidi bele razpoke po koži, ker je res čisto suha, sploh po predelu meč, pa tudi stegnih. No tale krema je odlično opravila svojo nalogo, moja koža ni izgledala tako lepo navlažena niti poleti :P Definitivno priporočam vsem, ki se v zimskem času bojujete z suho kožo ter imate radi tople vonje! Naj opozorim še to, da kreme na obrazu nisem preizkušala, ker je moj tip kože načeloma masten do mešan in ta krema ni ravno primerna za moj obraz. Tako, da v kolikor jo boste uporabljale na obrazu, vam ne morem posredovati informacij, kako se obnese tam.



Ter še sestavine: Aqua, Amygdale Oleum, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Argania Spinosa Oil, Dicaprylyl Carbonate, Dicaprylyl Ether, Cetearth 25, Butyrospermum Parkii, Cacao Theobroma Cacao Seed Butter, Sodium Stearate, Phenoxethanol, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-diol, Parfum, Allantoin, Xantan Gum, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Coumarin, Alpha-isomethyl lanone, Citronellol, Geraniol, Citral, Isoeugenol, Eugenol, Benzyl Benzoate.



Ste že poskusili to kremo? Vam je bila všeč? Meni je idealna za nego zimske suhe kože!

Najlepša hvala za pozornost, upam, da vam je bila ocena v pomoč!

FOLLOW ME: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Bloglovin, Google +

Love, UniqaPoly



*Izdelek sem prejela v oceno

2 comments:

  1. Sem imela testerček te kreme in mi je bila ena najbolj dišečih :) sem jo pa uporabljala zvečer na obrazu in čeprav nimam suhe kože, mi je zelo odgovarjala tako, da sem se zbujala s čudovito kožo :)

    ReplyDelete
  2. Ja ful lepo diši! Bom enkrat poskusila še na obrazu, sam ne vem če bo ravno zame, bom vidla.. :P

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)