Saturday, January 23, 2016

Eleganca večne črne z Oriflame!




Pozdravljeni! Tokrat vas zopet čaka malce drugačna objava, namreč načeloma nikoli ne predstavljam modnih dodatkov, pa vendar sem se odločila, da se letos malce več preizkusim tudi v teh vodah. Tokrat sem od Oriflame v test in oceno prejela torbo Hayley ter rokavice Hayley! Sama bom tema dvema izdelkoma kar rekla rojstnodnevna, ker sta prispela ravno malce po rojstnem dnevu! 


Hayley torba je klasična modna torbica retro oblike! Narejena je iz mehkega umetnega usnja, na otip je zelo mehka in žametna, sam videz pa je mat. Monotonost črne razbijejo pozlačeni dodatki - zadrga, okrasni elementi  z detajlom v obliki črno pozlačene pentlje. Notranjost torbe prekriva podlaga z enakim cvetličnim vzorcem, kot pri ostalih izdelkih kolekcije Hayley. Vsebuje tri notranje žepe, manjše žepe, ki se nahajajo na straneh torbe, vmes pa je en sam nepregrajen velik prostor, kamor lahko zložite svoje stvari. En žepek je na zadrgo, kar je meni super za kakšne kartice, bombone ter labele, da se mi ne raztresajo po celi torbici. Dva dodatna žepka pa sta odprta, eden večji ter eden manjši. Oblika torbice je s strani bolj trikotna, spodaj se lepo razširi, proti vrhu pa je ožje oblikovana. Na ta način ohranja eleganten izgled tudi, če ste v torbico natlačili malce več stvari. Všeč mi je ker ni premajhna ali prevelika, v njo spravim vse stvari, ki jih že tako nosim s sabo - veliko denarnico, telefon, slušalke, par balzamov za ustnice, kremo za roke, ogledalo, robčke, ključe, rokavice in še kaj bi se našlo, poleg tega pa lahko v njo zložim še bombažno nakupovalno vrečko ali pa manjši zvezek, A4 format je že malce velik in bi ga morala po robovih zviti. Torbica je sama po sebi lahka in enostavna za uporabo, zadrga pa se odpre skoraj čisto do konca, kar omogoča, da lahko v njo spravite tudi kak večji artikel, podaljšana zadrga pa služi tudi kot okrasni element. Ker gre za malce drugačen, žametast material, vam ne priporočam odlaganja torbice na tla ali umazane površine, saj se to lahko res takoj prime na njo in od vas zahteva takojšnje čiščenje. Dimenzije torbice so 31 x 12 x 26,5. Cena izdelka je 22,90 evra, na voljo pa je samo v trenutnem katalogu, ki velja do 25.01.2016. 




Hayley rokavice so super elegantne in res čudovito pristajajo kamorkoli! Gre za elastične akrilne rokavice, ki dajejo občutek in videz volne. Posebna zanimivost je stranski detajl treh pozlačenih gumbkov, ki omogočajo, da si sami zapnete rokavico, kot vam najbolj ustreza. Gre za univerzalno velikost rokavic, meni pa se super prilegajo. Všeč mi je tudi, da so malce daljše v smislu pokritosti zapestja in se mi do konca zapete super lepo prilegajo in me ščitijo pred mrazom, povrhu pa potem potegnem še pulover ali jopico ter plašč. Rokavice so dokaj tanke in zavzamejo zelo malo prostora, so lahke in enostavne za uporabo. Zunanji rob rokavic ob sistemu za zapenjanje je obrobljen s črnim umetnim usnjem. Črno zlata kombinacija se ujema tudi z samo torbo in skupaj res tvorita idealnega sopotnika za elegantne zimske večere. Cena rokavic je 9,90 evra.






V trenutnem katalogu lahko najdete še Hayley okrogle šal ter Hayley torbico, v kolikor vam je bil notranji potisk torbe všeč, vam bosta morda všeč tudi ta dva artikla. Cena šala je 7,99 evra, torbice pa 10,90 evra! Osebno sta mi torba ter rokavice najbolj všeč, saj sta najbolj vsestranska za uporabo ter kombiniranje, ter ju lahko nosim tako za vsakdan kot tudi za kakšno posebno priložnost. Odvisno seveda od ostalih kosov s katerimi kombinirate ter ustvarjate svoj "look". Če vas izdelki prepričajo, imate čas za naročilo še vse do konca ponedeljka, 25.01. :)

Upam, da vam je bila objava zanimiva! V kolikor si želite še več takšnih objav na blogu, mi prosim sporočite v komentarju! :)

Hvala za pozornost ter hvala Oriflame za super izdelke!


Love, UniqaPoly


*Izdelke sem prejela v oceno

4 comments:

  1. V bistvu sploh vedela nisem, da ima Oriflame tudi to :o. Zeloo zanimivo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, podobno kot Avon, imajo nakit ter modne dodatke, morda imajo tega malce manj na posamezen katalog, ampak me vedno kaj zamika!

      Delete

Thank you for visiting my blog and leaving a comment :) I really appreciate it! :)